Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η γιορτή στίβου που πραγματοποίησε η Ένωση Κλασικού Αθλητισμού Δωδώνης σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου στους «Ζωσιμάδες».

Στους αγώνες συμμετείχαν περισσότερα από 1000 παιδιά, 24 ομάδες από όλη την Ελλάδα, 50 πανελληνιονίκες, ενώ μεγάλη ήταν και συμμετοχή των εθελοντών κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Την παράσταση στα αγωνίσματα έκλεψαν οι μικροί αθλητές που είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια σειρά από αγωνίσματα, ενώ μεγάλη εντύπωση προκάλεσαν οι μεγαλύτερες κατηγορίες αθλητών, όπου το υψηλό επίπεδο των επιδόσεων τους έγινε αισθητό, ­­«κλέβοντας» ουσιαστικά το θερμό χειροκρότημα όλης της κερκίδας.

Ο Giga fm 105.4 συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην δωδωναία συνάντηση, μεταφέροντας ζωντανά στους ακροατές τον παλμό των αγώνων, υπό τους ήχους ευχάριστης μουσικής που επιμελήθηκε ο DJ Αλέξανδρος Παππάς.

Από τα σημαντικά ζητήματα που αποτυπώθηκαν για ακόμα μια χρονιά, ήταν η κακή κατάσταση του ταρτάν, για το οποίο ωστόσο, τόσο ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων κ. Παντελής Κολόκας, όσο και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων κ. Ιωάννης Στέφος, που παραβρέθηκαν στην γιορτή στίβου, διαβεβαίωσαν σε συνέντευξη τους σταθμός μας την άμεση εκκίνηση των εργασιών για την αποκατάσταση του.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στην είσοδο του αγωνιστικού χώρου μετά το πέρας των αγωνισμάτων, οι αθλητές και οι αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον εξαιρετικό μπουφέ με ζυμαρικά που είχαν ετοιμάσει για αυτούς σπουδαστές  της σχολής μαγείρων του ΙΕΚ Δέλτα.