7897 Μετάλλια ( 2 Χρυσά, 3 Ασημένια και 2 Χάλκινα ) στις ανάλογες κατηγορίες κατέκτησαν οι μαθητές-αθλητές του Sifu Σταυρόπουλου Χρήστου στο 14ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Wushu – Kung Fu 2013, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Wushu-Kung Fu.Το 14ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έλαβε χώρα στις 27 και 28 Απριλίου 2013 στο κλειστό γήπεδο βαρέων αθλημάτων στο Δήμο Φυλής- Άνω Λιόσια.Η συμμετοχή της ομάδας του ”Α. Συλλόγου Κινέζικου Shaolin Kung Fu Ιωαννίνων” στέφθηκε με μεγάλες επιτυχίες και διακρίσεις αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο του δασκάλου και των μαθητών του Γιαννιώτικου Συλλόγου Kung Fu αλλά και την σωστή διάδοση και έγκυρη και άρτια ανάπτυξη των αυθεντικών κινέζικων πολεμικών τεχνών και των μαχητικών αθλημάτων.
Τα ονόματα των νικητών-μελών της ομάδας του Sifu Σταυρόπουλου Χρήστου είναι τα κάτωθι:
– Χαρίτος Γεώργιος: 1 Χρυσό και 1 Αργυρό Μετάλλια ( 1 Χρυσό Μετάλλιο στο Qingda, -65 κιλά & 1 Αργυρό Μετάλλιο στα Παραδοσιακά Taolu με μακρυά όπλα).
– Αψεμίδης Αναστάσιος: 1 Χρυσό Μετάλλιο στα Παραδοσιακά Taolu, Νότια Γροθιά.
– Μιχαηλίδης Ελευθέριος: 1 Ασημένιο Μετάλλιο στο Qingda ,-70 κιλά.
– Παππάς Σπυρίδων: 1 Ασημένιο Μετάλλιο στα Παραδοσιακά Taolu, Νότια Γροθιά.
– Μαυρομάτης Απόστολος: 1 Χάλκινο Μετάλλιο στα Παραδοσιακά Taolu, Νότια Γροθιά.
– Μουστάκας Κωνσταντίνος: 1 Χάλκινο Μετάλλιο στο Qingda, -70 κιλά.
O Sifu Σταυρόπουλος Χρήστος δικαιωμένος για τις προσπάθειές του, το υψηλό επίπεδο του Συλλόγου του και για αυτές τις διάκρισεις που τιμούν την πόλη μας, δήλωσε ότι ο Σύλλογός του μιλά μόνο με πράξεις και επιτυχίες και ότι θα συνεχίσουν τις διακρίσεις στον χώρο των κινέζικων πολεμικών τεχνών και στο μέλλον.