Ούτε και ο ΠΑΣ Γιάννινα άφησε αναπάντητα τα σχόλια του Γιάννη Αλαφούζου, υποστηρίζοντας πως είναι… νεοφώτιστος στα ποδοσφαιρικά δρώμενα κι έπεσε θύμα παραπληροφόρησης.
Στην ανακοίνωσή τους οι Ηπειρώτες αναφέρουν ότι με τις δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου το μόνο που επιτυγχάνεται είναι να δημιουργούνται εντάσεις μεταξύ των φιλάθλων και μάλιστα τον χαρακτηρίζουν υπεύθυνο για τυχόν μελλοντικά επεισόδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ:

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε το εκτός πραγματικότητας και παιδαριώδους λογικής σχόλιο, του νεοφώτιστου στα ποδοσφαιρικά δρώμενα κου Αλαφούζου για τον ΠΑΣ, με την ιδιότητα του μέλους τη Παναθηναϊκής συμμαχίας.

Ο κος Αλαφούζος προφανώς δεν μπορεί να γνωρίζει λεπτομέρειες για τους όρους απόκτησης των φετινών μεταγραφικών επιλογών της ομάδας μας, αλλά αν ήθελε θα μπορούσε να ενημερωθεί εύκολα για το ότι δεν έχει αποκτηθεί κανείς με τη μορφή δανεισμού.

Αν ο κος Αλαφούζος ενοχλείται που ποδοσφαιριστές του ΟΣΦΠ μεταγράφονται, μετά τη λήξη της συνεργασίας τους, σε άλλες ομάδες ας καταθέσει πρόταση στις αρμόδιες επιτροπές ώστε αμέσως μετά να κλείνουν οριστικά και την καριέρα τους.

Ο κος Αλαφούζος προφανώς έπεσε θύμα παραπληροφόρησης αλλά και άγνοιας. Αυτό όμως δεν τον δικαιολογεί για τον προσβλητικό για την ομάδα μας χαρακτήρα των δηλώσεών του και τον καλούμε να ανακαλέσει άμεσα.

Τέτοιου είδους δηλώσεις άλλωστε πέραν των προς στιγμή δημιουργίας εντυπώσεων, αφορμή μόνο για εντάσεις μεταξύ των φιλάθλων μπορεί να αποτελέσουν στο άμεσο μέλλον, των οποίων θα φέρει την ευθύνη.

Επειδή ού δύναται άλλους σώσαι, σώσει εαυτόν και Παναθηναϊκή Συμμαχία».
πηγή: gazzetta.gr