Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ήπειρος

«Σώσει εαυτόν και Παναθηναϊκή Συμμαχία»!


Ούτε και ο ΠΑΣ Γιάννινα άφησε αναπάντητα τα σχόλια του Γιάννη Αλαφούζου, υποστηρίζοντας πως είναι… νεοφώτιστος στα ποδοσφαιρικά δρώμενα κι έπεσε θύμα παραπληροφόρησης.
Στην ανακοίνωσή τους οι Ηπειρώτες αναφέρουν ότι με τις δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου το μόνο που επιτυγχάνεται είναι να δημιουργούνται εντάσεις μεταξύ των φιλάθλων και μάλιστα τον χαρακτηρίζουν υπεύθυνο για τυχόν μελλοντικά επεισόδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ:

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε το εκτός πραγματικότητας και παιδαριώδους λογικής σχόλιο, του νεοφώτιστου στα ποδοσφαιρικά δρώμενα κου Αλαφούζου για τον ΠΑΣ, με την ιδιότητα του μέλους τη Παναθηναϊκής συμμαχίας.

Ο κος Αλαφούζος προφανώς δεν μπορεί να γνωρίζει λεπτομέρειες για τους όρους απόκτησης των φετινών μεταγραφικών επιλογών της ομάδας μας, αλλά αν ήθελε θα μπορούσε να ενημερωθεί εύκολα για το ότι δεν έχει αποκτηθεί κανείς με τη μορφή δανεισμού.

Αν ο κος Αλαφούζος ενοχλείται που ποδοσφαιριστές του ΟΣΦΠ μεταγράφονται, μετά τη λήξη της συνεργασίας τους, σε άλλες ομάδες ας καταθέσει πρόταση στις αρμόδιες επιτροπές ώστε αμέσως μετά να κλείνουν οριστικά και την καριέρα τους.

Ο κος Αλαφούζος προφανώς έπεσε θύμα παραπληροφόρησης αλλά και άγνοιας. Αυτό όμως δεν τον δικαιολογεί για τον προσβλητικό για την ομάδα μας χαρακτήρα των δηλώσεών του και τον καλούμε να ανακαλέσει άμεσα.

Τέτοιου είδους δηλώσεις άλλωστε πέραν των προς στιγμή δημιουργίας εντυπώσεων, αφορμή μόνο για εντάσεις μεταξύ των φιλάθλων μπορεί να αποτελέσουν στο άμεσο μέλλον, των οποίων θα φέρει την ευθύνη.

Επειδή ού δύναται άλλους σώσαι, σώσει εαυτόν και Παναθηναϊκή Συμμαχία».
πηγή: gazzetta.gr

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αθλητισμός

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστή τη συμφωνία με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Το τριφύλλι έτσι αλλάζει σελίδα...

Αθλητισμός

Η ΑΕΛ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην Λάρισα, με τον Πας Γιάννενα για την 23η αγωνιστική της Super Leageu με τους Γιοβάνοβιτς και Κόντε να...

Αθλητισμός

Του Λευτέρη Τώνη Με τον Πέδρο Κόντε να έχει πάρει τον ΠΑΣ Γιάννινα από το χέρι και να κυνηγάει την είσοδό στην πεντάδα για...

Αθλητισμός

Του Λευτέρη Τώνη   Με το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε διπλή αποστολή για τα παιχνίδια με Πλατανιά και Ατρόμητο. Οι...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC