Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Εκπαίδευση

Αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΩΝΑπό τη 1 μ.μ. αναρτήθηκαν σε όλα τα λύκεια της χώρας οι καταστάσεις με τις βαθμολογικές επιδόσεις τους στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ-Β΄ μπορούν επίσης να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα https://results.minedu.gov.gr του Υπουργείου Παιδείας πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ-Α΄ θα ανακοινωθούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, ενώ οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων θα ανακοινωθούν περί τις αρχές Ιουλίου.

Εν τω μεταξύ, από σήμερα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.minedu.gov.gr, αναρτώνται τα πρότυπα των Μηχανογραφικών Δελτίων των ΓΕΛ / ΕΠΑΛ-Β΄ και των ΕΠΑΛ-Α΄, ώστε οι υποψήφιοι να προετοιμάζονται για την ηλεκτρονική υποβολή.

Επίσης, από σήμερα έως και την Παρασκευή 28-6-2013, όσοι υποψήφιοι ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ δεν απέκτησαν προσωπικό κωδικό ασφάλειας (password) ή δεν χαρακτηρίστηκαν ως υποψήφιοι ειδικών περιπτώσεων (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, κοινωνικά κριτήρια), πρέπει να προσέλθουν στο λύκειό τους για την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών.

Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://exams.minedu.gov.gr, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο και σε αποκλειστική προθεσμία που θα ανακοινωθεί.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC