Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Πολιτική

Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση κάνει ό,τι πουν οι δανειστές

 

%ce%b8%ce%b5%cf%89%ce%b4

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση αναφορικά με την επιστολή Τσακαλώτου στους δανειστές, έκανε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Είναι μια επιστολή με ύφος “παρακαλώ συγχωρέστε μας”» είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού, ασκώντας κριτική για την επιστολή του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

«Δείχνει ότι δεν υπάρχει εσωτερική πολιτική και ότι το μόνο που κάνει η κυβέρνηση είναι να κάνει ό,τι της λένε οι δανειστές», συμπλήρωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης διέκρινε δύο προβλήματα στην επιστολή. Αρχικά τη διγλωσσία που παρουσιάζουν Τσακαλώτος και Τσίπρας στα λεγόμενά τους αλλά και το γεγονός πως πρόκειται για «Μια επιστολή μετάνοιας»

Όπως τόνισε η κυβέρνηση δεν θα έπρεπε να κάνει μονομερώς την κίνηση. «Θα έπρεπε τα χρήματα που νοιώθει ότι περισσεύουν να συζητηθούν στη Βουλή και όχι να δοθούν ως χριστουγεννιάτικος μποναμάς με το μεγάλο ψέμα ότι είναι 13η σύνταξη και όχι ένα εφάπαξ βοήθημα» συμπλήρωσε.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο εκλογών, ο Θεοδωράκης εκτίμησε πως δεν θα πραγματοποιηθούν όσο νωρίς πιστεύουν κάποιοι ενώ τόνισε πως την άνοιξη του 2017 θα λείπουν πάλι χρήματα από τα ταμεία.

«Αυτή η αξιολόγηση θα είναι χειρότερη από αυτή που θα υπέγραφαν το Νοέμβριο γιατί όσο λιγοστεύει το οξυγόνο σου τότε πιο εύκολα λες ορισμένα ναι από ότι κάποια μικρά όχι», συμπλήρωσε.

Μάλιστα, λίγο μετά την συνέντευξη, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, ο Σταύρος Θεοδωράκης επανέλαβε τον χαρακτηρισμό «επιστολή μετάνοιας».

theodorakis-tweet

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οικονομία

Καθολική ανατροπή επεφύλασσαν τα νέα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν του πρώτου τριμήνου 2017, καθώς από αυτά προκύπτει ότι...

Πολιτική

  Η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου δήλωσε “Ο ποταμίσιος υπηρέτης πολλών αφεντάδων κάνει πως δεν θυμάται ότι ήταν αυτός που ξέπλυνε κανονικά...

Πολιτική

Σε συζήτησε που αναπτύχθηκε στην Βουλή αναφορικά με την διαφθορά ο αρχηγός του ποταμιού κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε σε σκάνδαλο για δημόσιο έργο από το...

Πολιτική

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, είχε ο βουλευτής Αχαϊας, Ιάσων Φωτήλας, ο οποίος είχε εκλεγεί με το Ποτάμι. Στη διάρκεια...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC