Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσονται τα έργα του ΕΣΠΑ που υλοποιεί ο Δήμος Ιωαννιτών. Το ΕΣΠΑ είναι η μοναδική ουσιαστική πηγή χρηματοδότησης αυτό το διάστημα και ο Δήμος Ιωαννιτών με συντονισμένες ενέργειες εκμεταλλεύεται στο έπακρο αυτή τη δυνατότητα.
Έτσι τα έργα που σχεδιάζονται και σταδιακά περνούν στην φάση της υλοποίησης έρχονται να επιλύσουν σοβαρά προβλήματα και να δημιουργήσουν σημαντικές υποδομές για τα επόμενα χρόνια.
Ορισμένα από τα μεγάλα έργα που εξελίσσονται επισκέφθηκε σήμερα ο Αντιδήμαρχος έργων Βασίλης Μασσαλάς, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο των Τεχνικών Υπηρεσιών Ορέστη Μπρίκο, κλιμάκιο της υπηρεσίας και τους επιβλέποντες.
«Το ΕΣΠΑ είναι το μοναδικό χρηματοδοτικό εργαλείο που διαθέτουμε σήμερα. Το πρόγραμμα χρηματοδοτεί έργα μεγάλα και σημαντικά, που αφήνουν το στίγμα τους στο Δήμο. Εκμεταλλευόμαστε κάθε ευκαιρία που υπάρχει για να υλοποιήσουμε έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό που έχει η σημερινή δημοτική αρχή», τόνισε σε δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Βασίλης Μασαλάς ολοκληρώνοντας την επίσκεψη στα εργοτάξια