νικος τοσκας

Στην επίθεση αγνώστων με μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτης Νίκος Τόσκας κάνοντας λόγο για «συμφέροντα διαπλοκής που επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση της χώρας».

«Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτόν τον τόπο και υπάρχουν και κοινά συμφέροντα διαπλοκής. Κάποιοι θέλουν την αποσταθεροποίηση της χώρας. Δεν μιλάω τυχαία. Μιλάω πιο συγκεκριμένα όταν έχω στοιχεία, αλλά αυτοί οι άνθρωποι δεν πρόκειται να αφεθούν να συνεχίσουν τη δραστηριότητά τους, γιατί αποσταθεροποιούν όχι την κυβέρνηση, αλλά τη χώρα», δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στον Αlpha 989.

Πρόσθεσε ακόμη πως «κανένας δεν λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τις διάφορες επιθέσεις που γίνονται κατά καιρούς» και παραδέχθηκε ότι «έχουν γίνει πιθανότατα και λάθη από πλευράς αστυνομικής φύλαξης», ενώ επεσήμανε ότι «είναι γνωστό πότε πυροδοτήθηκε αυτό το φαινόμενο και τι έγινε από το ‘08 και την περίοδο της κρίσης».

Τέλος, τόνισε πως «προφανώς είναι ακραία και περιθωριακά στοιχεία. Κάποιοι νομίζουν ότι έτσι θα γίνει η επανάσταση. Δεν αλλάζουν έτσι οι κοινωνίες», συνέχισε.