Χ.Α.Γνήσια θεωρεί η αντιτρομοκρατική την προκήρυξη με την οποία η -πρωτοεμφανιζόμενη- οργάνωση, «Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Δυνάμεις» ανέλαβε την ευθύνη για τις δολοφονικές επιθέσεις που κόστισαν τη ζωή στους Γ. Φουντούλη και Μ. Καπελώνη και είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του Αλ. Γέροντα, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Η προκήρυξη απεστάλη και δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα zougla.gr.Προηγήθηκε, το απόγευμα του Σαββάτου, τηλεφώνημα αγνώστου, ο οποίος γνωστοποιούσε ότι το έκτασης 18 σελίδων κείμενο περιεχόταν αποθηκευμένο σε ένα USB στικάκι, το οποίο είχε αφεθεί μέσα σε φάκελο, στην είσοδο του μνημείου πεσόντων, στο Σκοπευτήριο Καισαριανής.

Ο συντάκτης της προκήρυξης αναφέρει οτι το χτύπημα «έγινε ως αντίποινα για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά και άλλα καθάρματα-μέλη του νεοναζιστικού κόμματος» και απειλεί όλα τα μέλη της Χρυσής Αυγής και όσους τους προσεγγίζουν, τονίζοντας ότι δεν θα τους σώσει η «δημοκρατική» αστυνομία που «συνεργάζεται μαζί τους».

«Οι Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Δυνάμεις αναλαμβάνουν την ευθύνη για τις πολιτικές εκτελέσεις φασιστών-μελών του νεοναζιστικού κόμματος Χρυσή Αυγή που είχαν αναλάβει περιφρούρηση στα γραφεία του βόρειου τομέα Αθηνών, στο Νέο Ηράκλειο.

Η επίθεση έγινε ως αντίποινα για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, από τον χρυσαυτίτη Ρουπακιά και άλλα καθάρματα-μέλη του νεοναζιστικού κόμματος. Η επίθεση είναι επίσης αφιερωμένη στο απαξιωμένο προλεταριάτο από την Αφρική και την Ασία, στον κάθε μετανάστη που λοιδορείται, που είναι διαρκής ρατσιστικός στόχος για να αποτελεί το φτηνό εργατικό δυναμικό (…)

Πηγή: ethnos.gr