ΠολάκηςΤα Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας θα επισκεφτεί σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης.

Ο υπουργός θα έχει συναντήσεις με την διοίκηση και το σωματείο των εργαζομένων του Νοσοκομείου, καθώς επίσης και με τους εκπροσώπους του Ιατρικού Συλλόγου Πρεβέζης, ενώ στην συνέχεια θα παραχωρήσει και συνέντευξη τύπου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γ.Ν.Π.

Την ίδια στιγμή ο Σύλλογος Εργαζομένων θα διοργανώσει αγωνιστική συγκέντρωση με κύριο αίτημα την ουσιαστική αναβάθμιση του Νοσοκομείου της πόλης.

Σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος τονίζει: «Διεκδικούμε την άμεση, πλήρη στελέχωση του Νοσοκομείου με μόνιμο προσωπικό. Διεκδικούμε την αναγκαία κρατική χρηματοδότηση του Νοσοκομείου , ώστε να μπορεί να καλύπτει πλήρως, δωρεάν, με αξιοπρέπεια και ασφάλεια τις ανάγκες σε υπηρεσίες περίθαλψης του πληθυσμού της περιοχής μας. Διεκδικούμε το αυτονόητο δικαίωμα του λαού μας σε υψηλού επιπέδου, αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν υπηρεσίες υγείας. Διεκδικούμε το δικαίωμα να αποκτήσει η πόλη μας μια νέα σύγχρονη κτιριακή δομή για το νοσοκομείο της».

Στη συνέχεια, ο αναπληρωτής υπουργός θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Πρέβεζας, Χρήστο Μπαΐλη.

Το απόγευμα, ο κ. Πολάκης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, όπου και εκεί θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση και το σωματείο εργαζομένων, ενώ αργότερα θα μεταβεί στο Δημαρχείο Λευκάδας, όπου θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο, Κώστα Δρακονταειδή.