Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Άρτα

Άγνωστοι έριξαν χημικά σε σχολείο της Άρτας

ÊËÅÉÓÔÁ Ó×ÏËÅÉÁ / 94ï ÄÇÌ. Ó×ÏËÅÉÏΠρωτοφανής αναστάτωση προκλήθηκε στο ΕΠΑΛ Άρτας το πρωί της Τετάρτης, όταν διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι είχαν ρίξει χημική ουσία στους χώρους του σχολικού συγκροτήματος. Η αποπνικτική ατμόσφαιρα δημιούργησε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα σε τρεις καθηγήτριες, οι οποίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Άρτας.Στο σχολείο κλήθηκαν αμέσως άνδρες της Πυροσβεστικής, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ήταν αδύνατο να παρέμβουν, καθώς η παρέμβαση τους θα είχε αντίθετα από το επιθυμητό αποτελέσματα, ήτοι θα δημιουργούσε επιδείνωση της κατάστασης. Έτσι, δόθηκε εντολή για εκκένωση του κτιρίου, ενημερώθηκε αμέσως η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Δήμος και η Περιφερειακή Ενότητα.

Η ουσία που έριξαν άγνωστοι στο χώρο του σχολείου εκτιμάται πως είναι κρεολίνη και για την απομάκρυνσή της απαιτείται ειδική διαδικασία. Για το περίεργο αυτό συμβάν ενημερώθηκε και η αστυνομία της Άρτας, προκειμένου να διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Πηγή: epirusday

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεθνή

Για «στημένη» επίθεση με χημικά όπλα στη Συρία με τη συμμετοχή και την καθοδήγηση της Μεγάλης Βρετανίας κάνουν λόγο οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας. Ανάλογη κατηγορία,...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC