Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Uncategorized

Αγανάκτηση και οργή για την εγκατάλειψη από την πολιτεία εκφράζουν οι Πωγωνήσιοι

ΚαστάνιανηΤην αγανάκτηση αλλά και την οργή τους εκφράζουν οι ΠΩΓΩΝΗΣΙΟΙ, για την εγκατάλειψη τους από την πολιτεία, την αδιαφορία της κυβέρνησης αλλά και των υπευθύνων για την ασφάλεια τους. Οι διαρρήξεις, κλοπές, ληστείες αλλά και οι φόνοι σε καθημερινή βάση, έχουν φέρει σε απόγνωση τους λιγοστούς κατοίκους των σαράντα περίπου χωριών – τα περισσότερα επιμεθόρια – που επιμένουν να φυλάττουν  «ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ».Την ίδια αγωνία έχουν και οι απόδημοι Πωγωνήσιοι, για την ζωή των γονιών τους που διαμένουν στα χωριά μας, αλλά και για τις περιουσίες τους που με δυσκολία πλέον συντηρούν. Ενώ τα χωριά μας έχουν γίνει κέντρο διερχομένων από ξενομπάτες  αλβανούς κακοποιούς, που μεταφέρουν όπλα, ναρκωτικά αλλά και ξεχασμένες ασθένειες, οι υπεύθυνοι «του κράτους των Αθηνών», δεν φαίνεται να ανησυχούν.

Ο κος Δένδιας πολιτικός προϊστάμενος του κατ’ ευφημισμόν  Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μάλλον αγνοεί που βρίσκεται το Πωγώνι και τα όσα γίνονται εδώ. Οι βουλευτές των Γιαννίνων όλων των κομμάτων, το μόνο που τους απασχολεί  είναι η επανεκλογή τους, αδιαφορώντας για την τραγική κατάσταση που βρίσκονται οι κάτοικοι των χωριών μας.

Παράλληλα ο περιφερειάρχης κος Α. Καχριμάνης και ο δήμαρχος Πωγωνίου κος Κ. Καψάλης, ζητούσαν επίμονα και συναντήθηκαν με τον κο Δένδια, σε μία καθαρά επικοινωνιακή προεκλογική συνάντηση χωρίς όμως να αλλάξει τίποτε στην περιοχή ως προς την ασφάλεια μας. Απορούμε τα κάθε είδους «χαράτσια» και ο επαπειλούμενος  φόρος στα ακίνητα για ποιο λόγο επιβάλλονται αφού η πολιτεία δεν ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της.

Τέλος, καλούμε όλους τους υπευθύνους και κυρίως αυτούς που είναι επιφορτισμένοι για την φύλαξη και ασφάλεια της περιοχής, να πράξουν τα δέοντα για την συστηματική φύλαξη των συνόρων για να επανέλθει το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δημήτριος  Παπαγιάννης                          Χρυσάνθη Οικονόμου

 

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC