Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ιωάννινα

Ενώπιον της Δικαιοσύνης 4 γιατροί στα Γιάννενα

ΠΓΝΙΤέσσερις υψηλόβαθμοι λειτουργοί της Υγείας στα Ιωάννινα θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης, μετά από ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε. Πρόκειται  για δύο Καθηγητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στους οποίους ασκήθηκε ποινική δίωξη για χρηματισμό και για δύο γιατρούς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, που τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόκρυψη περιουσιακής  κατάστασης, ύψους πολλών χιλιάδων ευρώ και μάλιστα κατ’ επανάληψη..Οι πληροφορίες που μας έφτασαν είναι συγκλονιστικές, οι καταγγελίες σοβαρότατες και τον λόγο τώρα έχει η Δικαιοσύνη.

Οι δυο καθηγητές-γιατροί 
Οι δύο καθηγητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που κατηγορούνται για χρηματισμό, κατείχαν και διευθυντικές θέσεις. Το θέμα έφτασε προς διερεύνηση μετά από καταγγελία και με την περίπτωσή τους θα ασχοληθεί το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, όταν ξεκινήσει τη λειτουργία του, καθώς ως γνωστόν όλες τις προηγούμενες μέρες την είχε αναστείλει για το θέμα της διαθεσιμότητας Διοικητικών Υπαλλήλων. Πρόκειται λοιπόν για δύο καθηγητές, ο ένας Γυναικολογίας και ο άλλος Αναισθησιολογίας, για τους οποίους ασκήθηκε ποινική δίωξη και αναμένονται βεβαίως οι σχετικές πρωτοβουλίες από το Πανεπιστήμιο, που προβλέπονται από το Νόμο σε τέτοιες περιπτώσεις. Να σημειωθεί ότι και οι δύο είναι ενεργοί στο Πανεπιστήμιο.

Οι δυο γιατροί 
Αίσθηση προκαλεί το τεράστιο χρηματικό ποσό, που αποκρύπτουν συστηματικά δύο γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, ανδρόγυνο, ενός Μαιευτήρα – Γυναικολόγου και της συζύγου του Αναισθησιολόγου, στους οποίους επίσης ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων, που ξεπερνούν τις 700.000 ευρώ, με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν ότι το ποσό μπορεί να αγγίξει και το 1 εκ. ευρώ!..
Ο Μαιευτήρας έχει παραιτηθεί από τα ιατρικά του καθήκοντα για ευνόητους λόγους, ενεργή όμως είναι η σύζυγός του Αναισθησιολόγος. Η καταγγελία για τους δύο γιατρούς είχε γίνει στη Διοίκηση του Νοσοκομείου, πριν έναν χρόνο, η οποία έστειλε τα στοιχεία στον Εισαγγελέα και ακολούθως κινήθηκαν οι διαδικασίες .
Να αναφέρουμε ότι δεν αποκλείεται και η παρέμβαση του ΣΔΟΕ μετά τις καταγγελίες που έγιναν.
Αποκλειστικές μας πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι έπεται και συνέχεια με άνοιγμα λογαριασμών και σε άλλους λειτουργούς της υγείας.

Πηγή: proinoslogos.gr

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC