Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα
Ιωάννινα πάρκο κουραμπά
Ιωάννινα πάρκο κουραμπά

Ιωάννινα

Ιωάννινα: Βανδαλισμοί στο πάρκο του Κουραμπά

Ιωάννινα – Βανδαλισμοί Στο Πάρκο Του Κουραμπά

Ο Δήμος Ιωαννιτών είχε ολοκληρώσει μία σειρά παρεμβάσεων στην παιδική χαρά του Κουραμπά. Αποτέλεσμα των παρεμβάσεων αυτών ήταν η πιστοποίησή της και ήδη είχε παραλειφθεί το σήμα.

Παρόλα αυτά, άγνωστοι προχώρησαν στο βανδαλισμό της και σε εκτεταμένες καταστροφές των περισσότερων παιχνιδιών.

Ιωάννινα – Πάρκο Κουραμπά

Οι βανδαλισμοί εκτιμάται ότι έγιναν κατά την διάρκεια της νύχτας.

Ο Δήμος Ιωαννιτών καταδικάζει τέτοια φαινόμενα και επισημαίνει την ανάγκη σεβασμού των δημόσιων χώρων. Πολύ δε περισσότερο των χώρων που απευθύνονται στα παιδιά.

Ο Δήμος απευθύνει έκκληση στους πολίτες να συμβάλλουν από την πλευρά τους για την διατήρηση των παιδικών χαρών που βρίσκονται στις γειτονιές τους.
Παράλληλα έχει ενημερώσει την αστυνομία για το συγκεκριμένο συμβάν το οποίο έλαβε χώρα στο κέντρο της πόλης χωρίς να γίνουν αντιληπτοί οι υπαίτιοι.

Ιωάννινα: Ανάπλαση Του Πάρκου Λακκωμάτων Και Κουραμπά

Τη σύμβαση για την ανάπλαση του Πάρκου Λακκωμάτων και Κουραμπά υπέγραψε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ και ο εκπρόσωπος της αναδόχου κοινοπραξίας «ΓΙΓΕΚΑΤ ΑΤΕΕ- Λάμπρης Ιωάννης του Σπυρίδωνα».

Η προετοιμασία του έργου είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή και η δημοπράτησή του είχε γίνει πριν από έναν χρόνο περίπου.

Με την υπογραφή της σύμβασης δίνεται το πράσινο φως για την ανάπλαση ενός ζωτικού χώρου στην καρδιά του αστικού ιστού.

Η σύμβαση έχει συνολικό προϋπολογισμό 505 χιλιάδων ευρώ και η ολοκλήρωση του έργου προβλέπεται σε 360 ημέρες.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς πολύ σύντομα θα ξεκινήσει μία σημαντική παρέμβαση στο κέντρο της πόλης. Ένας χώρος που για χρόνια ήταν παραμελημένος θα μετατραπεί σε ένα σύγχρονο πάρκο και θα αποδοθεί στους πολίτες», ανέφερε ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιωάννινα

O Νίκος Οικονομόπουλος έρχεται στα Ιωάννινα την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο ΕΗΜ – Φροντζου  Ο Νίκος Οικονομόπουλος, η Απόλυτη Φωνή, μετά από μία απίστευτη...

Ιωάννινα

50 χρόνια κλείνει φέτος ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στην ελληνική δισκογραφία!  Και τα γιορτάζει μαζί μας, με μια μεγάλη συναυλία – γιορτή στο Θέατρο Ε.Η.Μ...

Ιωάννινα

Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης στο θέατρο Φρόντζου στις 2 Σεπτεμβρίου, Σάββατο. Δημιουργικές διασκευές γεμάτες φαντασία και πάθος, καινούργια και παλιά τους...

Ιωάννινα

Oι ΜΕΛΙSSES με περισσότερα από 1500 live στο ενεργητικό τους αποδεικνύουν ότι το δυνατό τους χαρακτηριστικό παραμένει η επαφή τους με τον κόσμο. Το...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC