Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα
Καθαρά Δευτέρα με κωδικό 6 και αποστάσεις
Καθαρά Δευτέρα με κωδικό 6 και αποστάσεις

Κοινωνία

Καθαρά Δευτέρα με κωδικό 6 και αποστάσεις

Καθαρά Δευτέρα με κωδικό 6 και αποστάσεις. Συνεδρίαση λοιμωξιολόγων.

Σήμερα αναμένονται οι απαραίτητες συστάσεις της κυβέρνησης για το τριήμερο. Η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να παραμείνουν ανοιχτά τα πάρκα την Καθαρά Δευτέρα. Χωρίς να προβλέπονται έκτακτες παρεμβάσεις ή πρόνοιες σε κυβερνητικό επίπεδο για τις 15 Μαρτίου αλλά διατηρώντας αυστηρή σύσταση για αποφυγή του συνωστισμού.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων. Θεωρείται δεδομένο ότι θα εισηγηθεί την παράταση του lockdown για τουλάχιστον μία εβδομάδα. Διότι τα επιδημιολογικά δεδομένα της χώρας στην παρούσα φάση δεν επιτρέπουν ακόμα χαλάρωση.  

Εφόσον τα πάρκα παραμείνουν τελικά ανοιχτά, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιώσει ο Νίκος Χαρδαλιάς στην απογευματινή ενημέρωση, όποιος επιθυμεί να κάνει βόλτα το τριήμερο και όποιος επιθυμεί να βγει σε πάρκο την Καθαρά Δευτέρα μπορεί να το κάνει με βάση τα προβλεπόμενα μέτρα, δηλαδή αποστολή SMS με κωδικό 6 για άθληση. Ακόμη αναμένουμε δηλώσεις όσον αφορά τις περιοχές που θα αυστηροποιηθούν τα μέτρα. Δηλαδή αυτές που θα περάσουν στο βαθύ κόκκινο.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC