Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα
Μύκονος - άρση των μέτρων από τη Δευτέρα
Μύκονος - άρση των μέτρων από τη Δευτέρα

Κοινωνία

Μύκονος – Άρση μέτρων από τη Δευτέρα

Μύκονος – Άρση Μέτρων Από Τη Δευτέρα

Αναθεωρούνται τα περιοριστικά μέτρα που είχαν ληφθεί για τη Μύκονο. Στο νησί είχε εντοπιστεί αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο παρά το υψηλό ποσοστό εμβολιασμών.

Η κυβέρνηση λοιπόν αναμένεται να άρει τα μέτρα έπειτα από τις επίμονες αντιδράσεις των ντόπιων και των επιχειρηματιών. Οι επιχειρηματίες είδαν τον τζίρο τους να μειώνεται και τις κρατήσεις να ακυρώνονται. Με την εστίαση να κλείνει στη 1:00, οι επισκέπτες του νησιού αποφάσισαν να μην παραμείνουν. Έτσι η κυβέρνηση αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες να άρει τα περιοριστικά μέτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη Δευτέρα 26 Ιουλίου αναμένεται να ξανανοίξουν οι δραστηριότητες που είχαν ανασταλεί, όπως η μουσική στα εστιατόρια και τα νυχτερινά μαγαζιά. Αναμένεται επίσης να αρθεί και το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας στη μία μετά τα μεσάνυχτα. 

Υπενθυμίζεται ότι τα περιοριστικά μέτρα, όπως τα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς στις 17 Ιουλίου, θα είχαν ισχύ μέχρι τη Δευτέρα 26/7 στις 06:00 το πρωί με ενδιάμεση επαναξιολόγηση της επιδημιολογικής κατάστασης.

Οι τοπικοί φορείς θα εντατικοποιήσουν τους ελέγχους έτσι ώστε να μην υπάρξει ξανά νέα έξαρση.

Μύκονος – Άρση Μέτρων Από Τη Δευτέρα

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC