Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ήπειρος

Οι αποφάσεις από τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου

Περιφέρεια ΗπείρουΑπό τη Γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου, ανακοινώνεται ότι στη Συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την 16-01-2014, λήφθηκαν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα: Επικύρωση πρακτικών της προηγούμενης, από 30-12-2013 συνεδρίασης.ΠΡΑΚΤΙΚΟ αριθμ. 1/16-01-2014

Αρ. Απόφασης /  Θέμα
1. Έγκριση διάθεσης πιστώσεων του προϋπολογισμού της Π.Ε. Ιωαννίνων οικ. έτους 2014.
2. Έγκριση δαπάνης για την πληρωμή στην εταιρεία Διατραπεζικά Συστήματα Α.Ε. (ΔΙΑΣ Α.Ε.) προμήθειας, που αφορά στην πληρωμή των μισθών των υπαλλήλων της Περιφέρειας Ηπείρου μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών και στην κατάθεση των επιδομάτων των νεφροπαθών.
3. Έγκριση λειτουργικών δαπανών της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.
4. Έγκριση του Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 26-11-2013 ανοιχτής δημοπρασίας, για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Διαδημοτικό δίκτυο ύδρευσης Δήμων Δωδώνης & Σελλών», προϋπολογισμού € 4.210.000,00 με ΦΠΑ.
5. Έγκριση του Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 05-11-2013 ανοιχτής δημοπρασίας, για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποκατάσταση αύλακα στη Ε.Ο. Ιωαννίνων – Τρικάλων στο ύψος του Μετσόβου», προϋπολογισμού € 100.000,00 με ΦΠΑ.
6. Έγκριση του Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 05-11-2013 ανοιχτής δημοπρασίας, για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Εργασίες Βελτίωσης Αύλειου Χώρου του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων», προϋπολογισμού 13.000,00 € με Φ.Π.Α.
7. Έγκριση του Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 26-11-2013 ανοιχτής δημοπρασίας, για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση 21ης Επαρχιακής Οδού στο Τ.Δ. Βερενίκης», προϋπολογισμού € 30.000,00 με ΦΠΑ.
8. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περάτωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση Ιερών Ναών Κοινότητας Συρράκου», αναδόχου Άγγελου Τσιμπίκη, μέχρι την 31-03-2014.
9. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση ζημιών στην επαρχιακή οδό Πράμαντα – Χριστοί – Κηπίνα», αναδόχου εταιρείας «R.V.R.Κατασκευαστική Ε.Π.Ε. Τεχνική Εταιρεία», μέχρι την 31-03-2014.
10. Έγκριση ανάθεσης εκτέλεσης «Δράσεων δικτύωσης, και δημοσιότητας και προβολής αποτελεσμάτων» για τις ανάγκες υλοποίησης της Πράξης: «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης ειδικών κοινωνικών ομάδων στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων».
11. Έγκριση διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού και των όρων της διακήρυξής του, για την ανάδειξη αναδόχου του έργου «”ΜΕΙΩΝΩ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ” – ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΕΣΩ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ» προϋπολογισμού € 47.000,00 με ΦΠΑ, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας – Ηπείρου 2007-2013 και συγκρότηση της Επιτροπής του Διαγωνισμού.
12. Έγκριση του από 19-12-2013 Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας του ανοιχτού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου της Περιφέρειας Ηπείρου, για την υλοποίηση του έργου «Παροχή Υπηρεσιών Συμβούλου Τεχνικής Υποστήριξης στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο «Interactive Digital Services for Promotion of Natural Heritage and Sustainable Hunting» και ακρωνύμιο “ThiroPedia” που έχει ενταχθεί και συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «ΕΛΛΑΔΑ-ΙΤΑΛΙΑ» 2007-2013, σύμφωνα με το οποίο ο διαγωνισμός απέβη άγονος και έγκριση διενέργειας επαναληπτικού ανοιχτού διαγωνισμού χωρίς τροποποίηση των όρων της διακήρυξής του
13. Έγκριση διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού για την εκτέλεση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποκατάσταση γηπέδου Πανηπειρωτικού – Προμήθεια πλαστικού χλοοτάπητα», προϋπολογισμού 70.000,00 € με Φ.Π.Α. και συγκρότηση της Επιτροπής του Διαγωνισμού.
14. Έγκριση δημοσίευσης στις εφημερίδες της Ηπείρου, ψηφίσματος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου και έγκριση των σχετικών δαπανών
15. Έγκριση παράθεσης γεύματος στο πλαίσιο σύσκεψης της Υπουργού Τουρισμού και στελεχών του Υπουργείου και έγκριση των σχετικών δαπανών.
16. Έγκριση διάθεσης πιστώσεων του προϋπολογισμού της Π.Ε. Θεσπρωτίας οικ. έτους 2014.
17. Έγκριση μετακίνησης του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Θεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη, στην Θεσσαλονίκη, από 3 έως 5 Ιανουαρίου 2014, για υπηρεσιακούς λόγους και έγκριση των σχετικών δαπανών.
18. Έγκριση δαπάνης για την έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής στο όνομα του Παναγιώτη Ζώη, υπαλλήλου της Δ/νσης Διοικητικού – Οικονομικού της Π.Ε. Θεσπρωτίας, για την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης του υπηρεσιακού αυτοκινήτου του κ. Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας.
19. Έγκριση δαπάνης για την πληρωμή τελών κυκλοφορίας του ΚΗΙ 9221 αυτοκινήτου της Π.Ε. Θεσπρωτίας.
20. Έγκριση λειτουργικών δαπανών της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας.
21. Επαναληπτική μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας.
22. Έγκριση διάθεσης πιστώσεων του προϋπολογισμού της Π.Ε. Πρέβεζας οικ. έτους 2014.
23. Έγκριση του Πρακτικού Ι/30-12-2013 της Επιτροπής Διενέργειας του ανοιχτού μειοδοτικού διαγωνισμού της Π.Ε. Πρέβεζας «Προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντικών για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας και των Νομικών Προσώπων χωρικής αρμοδιότητάς της» για το έτος 2014, σύμφωνα με το οποίο ο διαγωνισμός απέβη άγονος και έγκριση διενέργειας επαναληπτικού ανοιχτού διαγωνισμού με τροποποίηση των όρων της διακήρυξής του και έγκριση αυτών.
24. Τροποποίηση της αριθμ. 37/1643/20-12-2013 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, σχετικά με τη μεταφορά μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας, για το σχολικό έτος 2013-2014, και έγκριση ανάθεσης νέου δρομολογίου.
25. Έγκριση παράτασης χρόνου παράδοσης υλικών σύμβασης για την προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την πιστοποίηση του Κ.Τ.Ε.Ο Π.Ε. Πρέβεζας.
26. Συγκρότηση της Επιτροπής Διαγωνισμού όλων των έργων αρμοδιότητας της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Πρέβεζας, προϋπολογισμού μέχρι το ανώτατο όριο της 2ης τάξης του Μ.Ε.Ε.Π., για το έτος 2014.
27. Έγκριση διάθεσης πιστώσεων του προϋπολογισμού της Π.Ε. Άρτας οικ. έτους 2014.
28. Έγκριση παράτασης της από 27-11-2013 σύμβασης (13SYMV001754399) μεταξύ της Π.Ε. Άρτας και της εταιρείας «PlanTech Ε.Π.Ε.», αναδόχου του έργου ” BioGAIA “.
29. Έγκριση χορήγησης 1ης παράτασης συνολικής προθεσμίας περάτωσης, μετ’ αναθεωρήσεως, των εργασιών του έργου της Π.Ε. Άρτας «Εργασίες αποκατάστασης της 12ης επαρχιακής οδού στις θέσεις: Αστροχώρι, Μεγαλόχαρη, Μεσόπυργος, όρια νομού Αιτωλοακαρνανίας», αναδόχου Ευαγγελίας Κάλλια, μέχρι την 21-04-2014.
30. Έγκριση χορήγησης 1ης παράτασης συνολικής προθεσμίας περάτωσης, μετ’ αναθεωρήσεως, των εργασιών του έργου της Π.Ε. Άρτας «Αποκατάσταση – βελτίωση βατότητας παράκαμψης ΕΟ Άρτας – Τρικάλων προς Άγιο Χαράλαμπο λόγω καιρικών φαινομένων», αναδόχου εταιρείας «Λ. ΒΕΡΛΕΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.», μέχρι την 31-03-2014.
31. Ε.Η.Δ. Έγκριση του Πρακτικού Νο3/15-01-2014 της Επιτροπής Διενέργειας του ανοιχτού διαγωνισμού για την ανάθεση σε ιδιωτικά συνεργεία, του καθαρισμού των κτιριακών εγκαταστάσεων που στεγάζουν Υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου (έδρα), της Π.Ε. Ιωαννίνων και του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων τοπικού ενδιαφέροντος, για το έτος 2014 και κατακύρωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού.
32. Ε.Η.Δ. Έγκριση παράτασης ισχύος της συμβάσεως για την προμήθεια ασφαλτικού μίγματος (χύμα), για τη συντήρηση του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της Περιφέρειας Ηπείρου.
33. Ε.Η.Δ. Έγκριση δαπανών α) για τη μέτρηση ατμοσφαιρικής ρύπανσης μέσω κινητού τηλεφώνου για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Ηπείρου, β) για τη λειτουργία δεκτών GPS μέσω κινητού τηλεφώνου της Δ/νσης Πολιτικής Γης (Τμήμα Τοπογραφίας) της Περιφέρειας Ηπείρου και γ) για τη μεταφορά δεδομένων (πρόγνωση καιρού) μέσω κινητού τηλεφώνου της Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου, για το έτος 2014.
34. Ε.Η.Δ. Έγκριση δαπάνης για την έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής στο όνομα της Ευφροσύνης Τσότση, υπαλλήλου της Δ/νσης Διοικητικού – Οικονομικού της Π.Ε. Θεσπρωτίας, για την κάλυψη μικροδαπανών για τις ανάγκες της Π.Ε. Θεσπρωτίας.
35. Ε.Η.Δ. Κατανομή εσόδων του άρθρου 27 του Ν. 3220/2004, για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας.
36. Ε.Η.Δ. Έγκριση του Πρακτικού Ι/08-01-2014 της Επιτροπής Διενέργειας του ανοικτού μειοδοτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη προμηθευτών πετρελαιοειδών (πετρέλαιο θέρμανσης, πετρέλαιο κίνησης, βενζίνη αμόλυβδη) και λιπαντικών έτους 2014 για τις ανάγκες των Υπηρεσιών της Π.Ε. Άρτας και των ΝΠΔΔ Ν. Άρτας.
37. Ε.Η.Δ. Έγκριση παράτασης συμβάσεως μίσθωσης ακινήτου για τις ανάγκες στέγασης της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Άρτας.
38. Ε.Η.Δ. Έγκριση λειτουργικών δαπανών της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.
39. Ε.Η.Δ. Έγκριση χορήγησης 3ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Γέφυρα Ανθοχωρίου Μετσόβου – κατασκευή σαρζανέτ – αντιστήριξη επαρχιακής οδού», αναδόχου Κ/ΞΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – ΤΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, μέχρι την 31-03-2014.
40. Ε.Η.Δ. Κήρυξη πέρατος Διαλόγου και έγκριση του από 15-01-2014 Πρακτικού Πέρατος Διαλόγου της Επιτροπής Διενέργειας Διαλόγου (Ε.Δ.ΔΙ.) και των αποτελεσμάτων της Φάσης Β.Ι (“Διάλογος”) του δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού με τη διαδικασία του Ανταγωνιστικού Διαλόγου για την επιλογή του Ιδιωτικού Φορέα Σύμπραξης (ΙΦΣ) του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Εγκατάσταση Επεξεργασίας Αστικών Στερεών Αποβλήτων Περιφέρειας Ηπείρου».

 

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιωάννινα

Ιωάννινα – Εργασίες για τον μεγάλο δακτύλιο με στόχο το έργο να παραδοθεί έως το 2023. Σε πλήρη ανάπτυξη είναι τα εργοτάξια στον μεγάλο...

Ιωάννινα

Τεράστια ουρά στην Περιφέρεια Ηπείρου για rapid test, 504 κρούσματα στα Ιωάννινα, 35.580 συνολικά στη χώρα Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων έγινε ορατή όχι...

Ιωάννινα

700 Χιλιάδες Για Υποδομές Σε Νέα Ζωή, Καρδαμίτσια, Κ. Νεοχωρόπουλο Την σύμβαση για την υλοποίηση ενός ακόμη έργου στο Δήμο Ιωαννιτών υπέγραψε ο Δήμαρχος...

Ιωάννινα

Ιωάννινα:1,2 Εκατομμύρια Για Την Ανάπτυξη Δικτύου Καφέ Κάδων Στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ήπειρος» εντάχθηκε το έργο της διαχείρισης των βιοαποβλήτων στο Δήμο Ιωαννιτών. Οι καφέ...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC