Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ήπειρος

Ολα(ϊτάν) τα λεφτά

Με κορυφαίο της αναμέτρησης τον Μάικ Ολαϊτάν, η Βέροια έκανε σεφτέ στις νίκες στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς.  Ο νεαρός Νιγηριανός ήταν όλη η επίθεση της «Βασίλισσας του Βορρά», καταφέρνοντας να μετουσιώσει τις αρκετές ευκαιρίες που έχασε σε γκολ, στο 65’. Κακός ο ΠΑΣ, δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά τους νικητές. Λαχτάρα με τον Μπάρμπα που του γύρισε η γλώσσα αλλά με την γρήγορη επέμβαση των γιατρών ο παίκτης γλίτωσε τα χειρότερα.
Το ματς
Η Βέροια μπήκε πιο δυνατά στο ματς και για τα πρώτα δέκα λεπτά προσπαθούσε να δημιουργήσει φάσεις κυρίως από τα δεξιά με τον Μπαργκάν, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο ΠΑΣ άρχισε να βγαίνει σιγά σιγά από την περιοχή του και ήταν αυτός που είχε την πρώτη μεγάλη στιγμή στο ματς, όταν ο Ντε Βινσέντι στο 17ο λεπτό πέρασε κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων αλλά ο Γεωργίου πέταξε την μπάλα πάνω στον Καντιμοίρη.
Ο Ολαϊτάν ήταν ο μόνος από τους παίκτες του Δημήτρη Καρύδα που προσπαθούσε να δημιουργήσει επιθετικά στο πρώτο μέρος αλλά ήταν μόνος του. Ο 18χρονος Νιγηριανός είχε δύο σουτ στο 22’ και στο 30’, με το πρώτο να περνάει άουτ και το δεύτερο να είναι αδύναμο και να μην απειλεί τον Ταμπάση. Οι γηπεδούχοι όσο περνούσε η ώρα έδιναν χώρο στους Γιαννιώτες και έβγαιναν με αξιώσεις στην κόντρα, φτάνοντας πιο εύκολα στην περιοχή του ΠΑΣ. Η καλύτερη στιγμή σε αυτό το διάστημα ήταν του Ιωάννου που αφού συνδυάστηκε με τον Μπαργκάν σούταρε το σουτ που μπλόκαρε ο Ταμπάσης.

Το περιστατικό του Κώστα Μπάρμπα επισκίασε σε έναν βαθμό το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με τον παίκτη να μεταφέρεται εκτός αγωνιστικού χώρου και να είναι (ευτυχώς) καλά. Μετά από σύγκρουση που είχε με αντίπαλό του, γύρισε η γλώσσα του αλλά με την γρήγορη επέμβαση των γιατρών απεφεύχθησαν τα χειρότερα.

Στο 65΄ο Ολαϊτάν που ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης, άνοιξε το σκορ για λογαριασμό της γηπεδούχου. Ο Νίκος Γεωργέας έκανε τη σέντρα από αριστερά με τον Ιωάννου να πηδάει για την κεφαλιά μη μπορώντας όμως να βρει την μπάλα καθώς τον μαρκαριζόταν. Ο 18χρονος Νιγηριανός πήρε το «ριμπάουντ» και σκόραρε με δεξί σουτ κάνοντας το 1-0.

Η ομάδα του Δημήτρη Καρύδα κράτησε σχετικά εύκολα το πολύτιμο 1-0, με τον ΠΑΣ να μην μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία της Βέροιας.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Βέροια (Καρύδας): Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Καλί, Μπάρμπας (56’ Ορέστες), Γεωργέας, Καλογέρης, Πέρεζ (78’ Κόστλι), Καφές (74’ Βεργώνης), Ολαϊτάν, Μπαργκάν, Ιωάννου.

Στον πάγκο: Κοτταρίδης, Καλτσάς, Μπελόν, Αμαραντίδης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Ταμπάσης, Λίλα, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Πάντος, Τσουκαλάς (90’ Νικλητσιώτης), Πατσατζόγλου (77’ Ντάσιος), Γεωργίου, Βίλα, Ντε Βινσέντι, Ίλιτς (82’ Τζάνης).

Στον πάγκο: Μπαμπανιώτης, Κεϊτά, Τζημόπουλος, Κοροβέσης.

Διαιτητής: Δημητρόπουλος
Βοηθοί: Τουμπακάρης, Γεωργάκος

πηγή : sport-fm.gr

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αθλητισμός

Με τους 50 πόντους που πέτυχε ο απίθανος Greek Freak χάρισε τη νίκη στους Μιλγουόκι Μπακς με 105-98 έναντι των Φοίνιξ Σανς και μαζί...

Αθλητισμός

Του Λευτέρη Τώνη Χωρίς οπαδούς τελικά θα παίξει ο ΠΑΣ Γιάννινα στο ματς του Σαββάτου στο Περιστέρι. Ο λόγος για το πρόσφατο χρηματικό πρόστιμο...

Αθλητισμός

Την ανανέωση και την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Γιάννη Πετράκη και υπόλοιπο προπονητικό επιτελείο ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Γιάννης...

Uncategorized

  Του Λευτέρη Τώνη Στο 1-1 έμειναν χθες το μεσημέρι ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη σε παιχνίδι που διεξήχθη στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων οι “Ζωσημάδες”,...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC