Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ήπειρος

Ο Γ. Χριστόπουλος για τον ΠΑΣ: «Απομένουν τρία βήματα για τον στόχο»

«Είμαστε τρία βήματα κοντά στον στόχο των ΡLAY OFF. Κάποιες φορές όσο κοντά δείχνουν τα πράγματα τόσο μακριά είναι. Και αντίστροφα. Μέχρι το φινάλε θα είμαστε κοντά στο στόχο» είπε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννης Χριστόπουλος στη χθεσινή συνάντηση με τα ΜΜΕ της πόλης.
«Το παιχνίδι της Δευτέρας είναι σημαντικό για την ομάδα μου. Είναι μία ευκαιρία να πλησιάσουμε στο στόχο μας. Θα είναι δύσκολο ματς και πέρα απ’ τη συγκέντρωση και το πάθος χρειάζεται ηρεμία και πολύ μυαλό. Πρέπει να το διαχειριστούμε σωστά. Η ΑΕΚ του β’ γύρου δεν έχει καμία σχέση μ’ εκείνη του α’ γύρου. Βγάζει πίεση στους αντιπάλους και έχει πολλές τελικές προσπάθειες. Κι εμείς είμαστε δυνατοί σ’ όλες τις πτυχές του αγώνα.
Τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο εαυτό στις προπονήσεις και ότι άλλο ακούγεται μόνο κακό κάνει. Τα αποδυτήριά μας είναι στεγανά. Την Δευτέρα θα παρουσιάσουμε το πρόσωπο που πρέπει και θα πάρουμε τη νίκη».

Η επίθεση της ΑΕΚ
«Μπορεί τα στατιστικά να δείχνουν κάποια πράγματα, όμως ο αγώνας είναι κάτι ξεχωριστό.
Μπορεί να τελειώσει 0-0 ή να κριθεί στα 2 ή 3 γκολ.
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν ένα αγώνα. Τη Δευτέρα που θα μπούμε στο γήπεδο θα τα ξεχάσουμε όλα και θα προσπαθήσουμε μόναχα για τη νίκη.
Θέλω να υπάρξει συνετή διαχείριση του αγώνα από όλους.
Τους τελευταίους δύο μήνες διαχειριστήκαμε σωστά όλα τα ματς.
Δεν πρέπει να λέμε ότι τα παιδιά δεν χρειάζεται να παίξουν με άγχος και απ’ την άλλη να υποστηρίζουμε ότι θάναι αυτοκτονία αν δεν βγούμε στην Ευρώπη. Αυτά είναι οξύμωρα πράγματα. Γνωρίζουμε πού είμαστε και πού πάμε. Έχουμε 3 ματς και θάμαστε κοντά στο στόχο μέχρι το τέλος. Χρειάζεται καθαρό μυαλό από όλους».

Ο κόσμος μας
«Εγώ καλούσα τον κόσμο όταν δεν πίστευε τόσο στην ομάδα. Ακόμα και οι μεγαλύτερες αμφισβητίες του καλοκαιριού έχουν πειστεί ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε.
Ο κόσμος έχει αντιληφθεί ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μία ιστορική στιγμή. Όσοι θέλουν να έρθουν και να σταθούν δίπλα μας είναι ευπρόσδεκτοι. Η πεντάδα θα κριθεί στους 44 βαθμούς. Δεν πρέπει να ξεγράφουμε κανένα παιχνίδι απ’ όσα έχουμε μπροστά μας. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι ανοιχτά.
Για όλα τα υπόλοιπα θα συζητήσουμε μετά τις 21 του μηνός που θα τελειώσει το πρωτάθλημα» κατέληξε ο τεχνικός του ΠΑΣ.

 

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιωάννινα

O Νίκος Οικονομόπουλος έρχεται στα Ιωάννινα την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο ΕΗΜ – Φροντζου  Ο Νίκος Οικονομόπουλος, η Απόλυτη Φωνή, μετά από μία απίστευτη...

Ιωάννινα

50 χρόνια κλείνει φέτος ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στην ελληνική δισκογραφία!  Και τα γιορτάζει μαζί μας, με μια μεγάλη συναυλία – γιορτή στο Θέατρο Ε.Η.Μ...

Ιωάννινα

Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης στο θέατρο Φρόντζου στις 2 Σεπτεμβρίου, Σάββατο. Δημιουργικές διασκευές γεμάτες φαντασία και πάθος, καινούργια και παλιά τους...

Ιωάννινα

Oι ΜΕΛΙSSES με περισσότερα από 1500 live στο ενεργητικό τους αποδεικνύουν ότι το δυνατό τους χαρακτηριστικό παραμένει η επαφή τους με τον κόσμο. Το...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC