Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Uncategorized

Ο Γ.Γ του ΥΠ. ΑΓΡ. ΑΝΑΠΤ. Γ.Κανελλόπουλος στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Στις 29 Αυγούστου 2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13.00, θα συνεδριάσει το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου, σε ανοικτή συνεδρίαση στην οποία θα παρίσταται και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γ. Κανελλόπουλος, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου της Περιφέρειας Ηπείρου, με θέμα ημερήσιας διάταξης: «ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ» -εργασία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων- «Παρουσίαση – προτάσεις : ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Άρτας, κ. Β. Ψαθάς, ο Γενικός Διευθυντής Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, κ. Α. Μπρίκος, ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης, κ. Ε. Βαγενάς και ο Τμηματάρχης Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας, κ. Κ. Ζευγολάς.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήπειρος

Για  τρέχοντα ζητήματα ενημέρωσε ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης,  το Περιφερειακό Συμβούλιο, στη χθεσινή του συνεδρίαση. Συγκεκριμένα στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε τα εξής: Τελευταία...

Ήπειρος

Τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου και ώρα 14.00, συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής: 1) Επικύρωση των αποφάσεων – Πρακτικών της...

Ήπειρος

Τη Δευτέρα  30  Δεκεμβρίου και ώρα 14.00, συνεδριάζει το Περιφερειακό  Συμβούλιο Ηπείρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

Ήπειρος

Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013  και ώρα 15:00 συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου  με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC