Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα
ο 32χρονος πιλότος ομολόγησε την δολοφονία
ο 32χρονος πιλότος ομολόγησε την δολοφονία

Κοινωνία

Ο 32χρονος πιλότος ομολόγησε την δολοφονία της Καρολάιν

Ο 32χρονος Πιλότος Ομολόγησε Την Δολοφονία Της Καρολάιν

Αναπάντεχο το τέλος την εξιχνίασης της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Έπειτα από συνεχείς έρευνες της ΕΛΑΣ για την έρευση του εγκληματία που προέβη στο ειδεχθές έγκλημα, το πόρισμα ανέτρεψε όλες τις αρχικές υποθέσεις.

Ομολόγησε ο 32χρονος

Έπειτα από το σημερινό μνημόσυνο της άτυχης κοπέλας στην Αλόννησο, ο 32χρονος μεταφέρθηκε στην ΓΑΔΑ όπου και κατέθεσε σχετικά με την υπόθεση. Έπειτα από αρκετές ώρες ανακρίσεως κατέληξε να ομολογήσει την δολοφονία της συζύγου του.

«Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 20χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα την 11 Μαΐου 2021 στα Γλυκά Νερά. Δράστης είναι ο 32χρονος σύζυγός της, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Μερικά από τα στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση του εγκλήματος εντοπίζονται στο κινητό τηλέφωνο της. Εκεί έπειτα από τον ενδελεχή έλεγχο εντοπίστηκαν συνομιλίες του ζευγαριού. Στις συνομιλίες αυτές φάνηκε πως υπήρχε έντονη προστριβή ανάμεσα τους με αρνητικούς χαρακτηρισμούς.

Άκομη ένα στοιχείο που ενοχοποίησε τον σύζυγο είναι το κινητό-ρολόι της κοπέλας. Ο σύζυγος ως μοναδικός μάρτυρας ανέφερε την ώρα που η κοπέλα εντοπίστηκε νεκρή. Ωστόσο το smartwatch της κοπέλας έδειχνε πως εκείνη την ώρα είχε παλμούς επομένως τα στοιχεία του ήταν αναληθή.

Επίσης, σημαντικά στοιχεία φαίνεται να προκύπτουν από την άρση απορρήτου των επικοινωνιών, καθώς φαίνεται ότι εντοπίστηκε κάποια «δραστηριότητα» στο κινητό του 32χρονου την κρίσιμη χρονική περίοδο.  Ώρα, που, σύμφωνα με την κατάθεσή του, ο ίδιος ήταν δεμένος και ακινητοποιημένος.

Σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα, δεν φαίνεται το κίνητρο αυτή τη στιγμή να έχει οποιαδήποτε σχέση με ληστεία. Αυτό εξετάζει πλέον η ελληνική αστυνομία μετά από μια ενδελεχή έρευνα πολλών ημερών όπου εξάντλησε αυτό το ενδεχόμενο, για το ποιοι θα μπορούσαν να είναι οι φερόμενοι ληστές.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν για την ανεύρεση επιπλέον στοιχείων σχετικά με τα κίνητρα του εγκλήματος.

Σφραγίστηκε το έγκλημα αυτό, ίσως με τον χειρότερο τρόπο, καθώς ο 32χρονος πιλότος-σύζυγος ομολόγησε την δολοφονία της νεαρής κοπέλας. Η απολογία του 32χρονου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή ενώ όπως προαναφέρθηκε θα εντοπιστούν επιπλέον στοιχεία σχετικά με την δολοφονία της.

Πηγή: ΤαΝέα

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιωάννινα

Ιωάννινα- γυναικοκτονία, χτύπησε μέχρι θανάτου την 79χρονη γυναίκα του Το περιστατικό έλαβε χώρα, χθες το βράδυ της Κυριάκης (20/02) στο κέντρο της πόλης των...

Κοινωνία

Τα παιδιά του Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τήρησαν ενός λεπτού σιγή για τον 19χρονο Άλκη που έχασε άδικα τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη ως...

Κοινωνία

Έγκλημα στη Ρόδο, πληροφορίες για την δολοφονία της Δώρας Ακόμη μία γυναικεία ανθρωποκτονία συμπληρώνει με τον χειρότερο τρόπο το καρέ των δολοφονιών. Οι έρευνες...

Ιστορία

Σαν σήμερα: Η ανεξιχνίαστη δολοφονία του Τζώρτζη Αθανασιάδη Βράδυ Σαββάτου, 19 Μαρτίου 1983. Ο εκδότης Τζώρτζης Αθανασιάδης δολοφονείται στο γραφείο του, στα κεντρικά της...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC