Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ήπειρος

Παράταση για το έργο ανάπλασης της εισόδου της πόλης των Ιωαννίνων

Παράταση ως προς την ημερομηνία ολοκλήρωσής του πήρε το έργο της ανάπλασης της εισόδου της πόλης των Ιωαννίνων. Το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ κι εκτελείται από την Περιφέρεια Ηπείρου.

Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τη χορήγηση παράτασης περαίωσης των εργασιών του έργου μέχρι τις 31-5-2013, ύστερα από αίτημα της αναδόχου εταιρίας.

Η παράταση χορηγείται προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταφορά – μετακίνηση των δικτύων του ΟΤΕ και της ΔΕΗ, να παραδοθούν ελεύθερες από τους ιδιοκτήτες οι απαλλοτριωμένες εκτάσεις, να κατασκευαστεί επιπλέον ένας κόμβος στην χ.θ. 0+450 μ. και να αντιμετωπιστούν προβλήματα στην εφαρμογή των μελετών στην περιοχή Πανηπειρωτικού Αθλητικού Κέντρου και ΤΕΙ.

Επίσης παρατάσεις χορηγήθηκαν για την περαίωση της μελέτης του έργου «Οριστική μελέτη οδού Νιάρχου» (προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία διαβούλευσης επί της ΜΠΕ), καθώς και της μελέτης του έργου «Μελέτη Ανάπλασης – Αξιοποίησης – Προστασίας Λίμνης Παμβώτιδας – Παραλίμνια Οδός», προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία οριοθέτησης της λίμνης.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακούστε τις Εκπομπές

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Δημήτρης Δημητρίου Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Στο Μεγάλο Ραδιόφωνο. Ακούστε όσα είπε στον Μπάμπη Τζιόρα στην εκπομπή “Λεπτές Ισορροπίες.

Ακούστε τις Εκπομπές

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Σπύρος Ριζόπουλος Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Στο Μεγάλο Ραδιόφωνο. Ακούστε όσα είπε στον Μπάμπη Τζιόρα και στην εκπομπή “Λεπτές Ισορροπίες”.  

Ήπειρος

Το μεσημέρι της Κυριακής 27/4 κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων από την υποψήφια Περιφερειάρχη Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη ο πλήρης συνδυασμός της παραταξης «Ήπειρος Ανατροπής». Η...

Ήπειρος

Σε απάντηση δημοσιευμάτων, σχετικά με τη λειτουργία «Κινέζικων» καταστημάτων, από τον Γενικό Διευθυντή Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Ευάγγελο Βαγενά, ανακοινώνονται τα εξής: Η Αρμόδια...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC