Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ήπειρος

Στήριξη στις δομές ψυχοκοινωνικής υγείας

Την έκδοση ψηφίσματος στήριξης των δομών ψυχοκοινωνικής υγείας της Ηπείρου με κύρια σημεία την απρόσκοπτη λειτουργία τους προς όφελος των εργαζομένων και των φιλοξενουμένων τους, με τη διασφάλιση των απαραίτητων επιχορηγήσεων τους από την Πολιτεία, ως αυτές είχαν, αποφάσισε η Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Περιφέρειας Ηπείρου.

Στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής παραβρέθηκαν εκπρόσωποι φορέων δομών ψυχικής υγείας της Ηπείρου, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στη συνεχή περικοπή της χρηματοδότησης των δομών από την Πολιτεία με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η λειτουργία τους, και ζητώντας την συνδρομή της Περιφέρειας Ηπείρου στα αιτήματά τους.

Οι δομές ψυχικής υγείας, όπως και άλλοι ευαίσθητοι τομείς, δεν θα πρέπει να υπόκεινται στην πολιτική των περικοπών, τόνισε στην παρέμβασή του ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης για θέματα Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, και πρόεδρος της Επιτροπής κ. Οδυσσέας Πότσης.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακούστε τις Εκπομπές

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Δημήτρης Δημητρίου Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Στο Μεγάλο Ραδιόφωνο. Ακούστε όσα είπε στον Μπάμπη Τζιόρα στην εκπομπή “Λεπτές Ισορροπίες.

Ακούστε τις Εκπομπές

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Σπύρος Ριζόπουλος Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Στο Μεγάλο Ραδιόφωνο. Ακούστε όσα είπε στον Μπάμπη Τζιόρα και στην εκπομπή “Λεπτές Ισορροπίες”.  

Ήπειρος

Το μεσημέρι της Κυριακής 27/4 κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων από την υποψήφια Περιφερειάρχη Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη ο πλήρης συνδυασμός της παραταξης «Ήπειρος Ανατροπής». Η...

Ήπειρος

Σε απάντηση δημοσιευμάτων, σχετικά με τη λειτουργία «Κινέζικων» καταστημάτων, από τον Γενικό Διευθυντή Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Ευάγγελο Βαγενά, ανακοινώνονται τα εξής: Η Αρμόδια...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC