Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ήπειρος

Συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον Πρέσβη της Σλοβακίας

05.06.2013.ΣΛΟΒΑΚΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ 1Συνάντηση με τον Πρέσβη της Σλοβακίας στην Ελλάδα κ. Πέτερ Μίχαλκο είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, κατά τη διάρκεια της οποίας αναδείχθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας των δύο χωρών, με την ενεργή συμμετοχή της Ηπείρου. Επίσης, συζητήθηκε η συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης, και ειδικότερα των Περιφερειών των δύο χωρών, στην ανάπτυξη αυτής της συνεργασίας. Η Περιφέρεια Ηπείρου με τα πλεονεκτήματα που διαθέτει, και ειδικότερα τον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό, μπορεί να συμβάλλει σε αυτή τη συνεργασία, υπογράμμισε ο κ. Αλεξ. Καχριμάνης. «Είμαστε ανοιχτοί να συμβάλλουμε στην συνεργασία των δύο χωρών. Με την κατάσταση, κυρίως οικονομική, που έχει διαμορφωθεί στην χώρα μας, θα πρέπει να εργαστούμε ακόμη πιο σκληρά, και θα το κάνουμε». Τις καλές σχέσεις Ελλάδας – Σλοβακίας επιβεβαίωσε ο Πρέσβης κ. Πέτερ Μίχαλκο, υπογραμμίζοντας πως ήδη ελληνικά προϊόντα έχουν εισαχθεί στην σλοβάκικη αγορά, ενώ δυναμική είναι και η παρουσία Ελλήνων φοιτητών σε Πανεπιστήμια της χώρας. Όμως, – όπως συμπλήρωσε – υπάρχουν προοπτικές ακόμη καλύτερης συνεργασίας, ειδικά με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης.

 

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακούστε τις Εκπομπές

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Δημήτρης Δημητρίου Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Στο Μεγάλο Ραδιόφωνο. Ακούστε όσα είπε στον Μπάμπη Τζιόρα στην εκπομπή “Λεπτές Ισορροπίες.

Ακούστε τις Εκπομπές

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Σπύρος Ριζόπουλος Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Στο Μεγάλο Ραδιόφωνο. Ακούστε όσα είπε στον Μπάμπη Τζιόρα και στην εκπομπή “Λεπτές Ισορροπίες”.  

Ήπειρος

Το μεσημέρι της Κυριακής 27/4 κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων από την υποψήφια Περιφερειάρχη Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη ο πλήρης συνδυασμός της παραταξης «Ήπειρος Ανατροπής». Η...

Ήπειρος

Σε απάντηση δημοσιευμάτων, σχετικά με τη λειτουργία «Κινέζικων» καταστημάτων, από τον Γενικό Διευθυντή Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Ευάγγελο Βαγενά, ανακοινώνονται τα εξής: Η Αρμόδια...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC