Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ιωάννινα

Συνάντηση του συνδυασμού «Διάδραση» με τον κ. Μιχάλη Κασσή για τις εκλογές του Τ.Ε.Ε.

TEEΣυνάντηση με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλη Κασσή, εν όψει των εκλογών του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.), είχε  ο επικεφαλής του συνδυασμού «Διάδραση» Αλέξανδρος Λάμπρου, και οι υποψήφιοι Ιωάννης Τσίγκρος, Μιχάλης Καλογιάννης, Γιώργος Χήτας και Κωνσταντίνος Σιαφάκας. Αναπτύχθηκαν θέματα που απασχολούν τους μηχανικούς αλλά και ευρύτερα την κοινωνία και οι εκπρόσωποι της «Διάδρασης» ανέπτυξαν τις απόψεις τους για το ρόλο του μηχανικού στην σημερινή δύσκολη εποχή αλλά και για τον ρόλο που πρέπει να έχει το Τ.Ε.Ε.Συζητήθηκε  το ασφαλιστικό αλλά και η απασχόληση των μηχανικών, θέματα κυρίαρχα για τον κλάδο. Επίσης έγινε αναφορά και για την πορεία εξέλιξης των μεγάλων δημοσίων έργων, καθώς και θέματα γενικότερου σχεδιασμού. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην φορολόγηση των ακινήτων και στα ζητήματα του πρωτογενούς τομέα, που αφορούν ευρύτερα την κοινωνία και μπορούν να αποτελέσουν εφαλτήριο ανάπτυξης για την περιοχή και τομέα απασχόλησης για τον κλάδο. Κατά την συνάντηση δόθηκε έμφαση τόσο στη στελέχωση και την δυναμικότητα των υπηρεσιών του δημοσίου όσο και στο σημερινό «αθηνοκεντρικό» αναπτυξιακό μοντέλο διαχείρισης και τονίστηκε ότι αυτό πρέπει να αλλάξει.

 

Οι εκπρόσωποι του συνδυασμού «Διάδραση» αναφέρθηκαν στο κομβικό ρόλο που πρέπει να διαδραματίσει το Τ.Ε.Ε.\Τ.Η. σήμερα έχοντας ένα άμεσο και διαδραστικό ρόλο μέσα στην κοινωνία και εξέφρασαν την αγωνία τους για το μέλλον του κλάδου.

Τέλος, σε ότι αφορά τις εκλογές στο Τ.Ε.Ε., ο κ. Κασσής συμφώνησε ότι στους επιστημονικούς φορείς δεν πρέπει να υπάρχουν χωριστά ψηφοδέλτια και ευχήθηκε καλή επιτυχία.

 

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρτα

Απέρριψε το Συμβούλιο της Επικρατείας αίτηση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρου Ρακιτζή, με την οποία ζητούσε την ακύρωση απόφασης του Δευτεροβαθμίου Πειθαρχικού Συμβουλίου...

Ήπειρος

Οι εκλογές στο τμήμα Ηπείρου του ΤΕΕ ανέδειξαν ως πρώτη δύναμη στην αντιπροσωπεία του τμήματος τη Διάδραση, η παράταξη που προέκυψε από τη ΔΚΜ....

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC