Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ιωάννινα

Συναυλία με την Ελένη Τσαλιγοπούλου, την Ευρυδίκη και το Δημήτρη Κοργιαλά για την ενίσχυση του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

kethea_synaylia-14_8_13Την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00 μ. μ. η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Ευρυδίκη και ο Δημήτρης Κοργιαλάς ενώνουν τις δυνάμεις τους στηρίζοντας το έργο του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ σε μία μοναδική συναυλία στο θέατρο Φρόντζου στα Ιωάννινα, που διοργανώνει ο Σύλλογος Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων  για τα 30 χρόνια Θεραπευτικές Κοινότητες του ΚΕΘΕΑ.Η Ελένη Τσαλιγοπούλου, συνεχίζοντας την περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα, επιδιώκει την επαφή και την επικοινωνία μέσα από τα τραγούδια. Τόσο τα αγαπημένα της παραδοσιακά -που ερμηνεύει πάντα με μεγάλη συγκίνηση και πάθος-  όσο και τα τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας αυτά τα είκοσι και πλέον χρόνια που βρίσκεται στο τραγούδι, φτιάχνουν ένα μοναδικό πρόγραμμα που αγγίζει και συγκινεί χάρη στην αυθεντικότητα και το πάθος του.

Η Ευρυδίκη γεμίζοντας από την αρχή τις αποσκευές της, ξεκινά ένα καινούριο “μπλε” ταξίδι με τα πιο αγαπημένα δικά της τραγούδια καθώς και με τραγούδια από τις γειτονιές του κόσμου. Η ερμηνεύτρια με την ιδιαίτερη φωνή και την ξεχωριστή σκηνική παρουσία μας προσκαλεί στον δικό της μουσικό κόσμο και μας παρασύρει σε ένα ταξίδι γεμάτο όμορφες μελωδίες και αγαπημένα τραγούδια.

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς είναι ένας καλλιτέχνης που μας έχει συνηθίσει σε ατμοσφαιρικές ροκ εμφανίσεις. Με την καλύτερη διάθεση και με καινούργια τραγούδια από την τελευταία δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Η ζωή είναι μια βόλτα», έχει ετοιμάσει ένα δυναμικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει εκτός από τις δικές του επιτυχίες, μοναδικές διασκευές από την ελληνική και ξένη ποπ ροκ σκηνή, μέχρι και δημοτικά τραγούδια, ενώ δεν θα λείψουν και τα αγαπημένα ντουέτα των δύο καλλιτεχνών.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήπειρος

Στις 9 Δεκεμβρίου η «Κιβωτός του κόσμου» υποδέχεται τα πρώτα 35 παιδιά. Σχεδόν δύο χρόνια μετά το κλείσιμο των σχολών του Ιδρύματος Λάτση στην...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC