Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα
τα ιωάννινα ταξιδεύουν στο Ισραήλ
τα ιωάννινα ταξιδεύουν στο Ισραήλ

Ιωάννινα

Τα Ιωάννινα ταξιδεύουν στο Ισραήλ, μέσα από την εκπομπή «Holy Land Uncovered»

Σε ολόκληρο τον κόσμο θα ταξιδέψουν εικόνες και δημοφιλή σημεία των Ιωαννίνων, μέσω της διάσημης εκπομπής του Τελ Αβίβ «Holy Land Uncovered».

Η εκπομπή με παρουσιάστρια την Emily Frances και «πρωταγωνίστρια» την πόλη μας, θα μεταδοθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό «i24 News English», την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα (ώρα Ισραήλ).

Παράλληλα, επαναλήψεις της εκπομπής θα μεταδίδονται καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας έως την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου.

Ήδη προβάλλεται το promo video της εκπομπής (https://youtu.be/7QVPm36VuRo), δίνοντας το στίγμα του περιεχομένου που πρόκειται να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές.

Ο Δήμος Ιωαννιτών σε συνεργασία με τον ΕΟΤ του Ισραήλ και τον προϊστάμενό του, Δημήτρη Βασιλειάδη, φιλοξένησε και επιμελήθηκε ένα πρόγραμμα περιήγησης και συνεντεύξεων που αναδεικνύουν την πόλη και τον πολιτισμό της, με στόχο την προσέγγιση της τουριστικής αγοράς του Ισραήλ.

Το «i24 News English», είναι από τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά μέσα του Ισραήλ καθώς το περιεχόμενο του, πέρα από την τοπική γλώσσα, αναπαράγεται στα αγγλικά, γαλλικά και αραβικά. Μάλιστα, είναι το πρώτο μέσο σε τηλεθέαση στο εβραϊκό κοινό της Αμερικής.

Η εκπομπή περιλαμβάνει ξενάγηση στην Καστροπολιτεία και το Iτς Καλέ, επίσκεψη στη Συναγωγή και το Εβραϊκό νεκροταφείο, ενημέρωση για την αργυροτεχνία και επίσκεψη στο Σπήλαιο του Περάματος, αλλά και το Νησί, στο Μοναστήρι των Φιλανθρωπινών και στο Μουσείο του Αλή Πασά. Τέλος, θα προβληθούν οι τοπικές ποικιλίες οίνου, Ντεμπίνα  και Βλάχικο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εκπομπή θα μεταδοθεί στην Ελλάδα μέσω της NOVA και του καναλιού «i24 News».

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιωάννινα

O Νίκος Οικονομόπουλος έρχεται στα Ιωάννινα την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο ΕΗΜ – Φροντζου  Ο Νίκος Οικονομόπουλος, η Απόλυτη Φωνή, μετά από μία απίστευτη...

Ιωάννινα

50 χρόνια κλείνει φέτος ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στην ελληνική δισκογραφία!  Και τα γιορτάζει μαζί μας, με μια μεγάλη συναυλία – γιορτή στο Θέατρο Ε.Η.Μ...

Ιωάννινα

Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης στο θέατρο Φρόντζου στις 2 Σεπτεμβρίου, Σάββατο. Δημιουργικές διασκευές γεμάτες φαντασία και πάθος, καινούργια και παλιά τους...

Ιωάννινα

Oι ΜΕΛΙSSES με περισσότερα από 1500 live στο ενεργητικό τους αποδεικνύουν ότι το δυνατό τους χαρακτηριστικό παραμένει η επαφή τους με τον κόσμο. Το...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC