Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ήπειρος

Υπάρχουν ευκαιρίες στην Ήπειρο της κρίσης – Το μήνυμα σε εκδήλωση για την Αυτοδιοίκηση στην Ελεούσα

boyzas-xrysostomosΠαρουσία πλήθους κόσμου έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στην Ελεούσα η εκδήλωση για την πορεία της αυτοδιοίκησης μέσα στην κρίση, που διοργάνωσε η παράταξη του Δημοτικού Συμβουλίου Ζίτσας «Συμμαχία Πολιτών», στην οποία ηγείται ο Χρυσόστομος Βούζας.
Ακούστηκαν πολλές και ενδιαφέρουσες απόψεις για το παρόν, αλλά και το μέλλον της Αυτοδιοίκησης, η οποία περνά δύσκολες ημέρες, με την κρίση να έχει πλήξει τη ραχοκοκαλιά της, που είναι τα οικονομικά.
Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, ο Δήμαρχος Ζίτσας Δημήτρης Ρογκότης, ο Ζαγορίου Γαβριήλ Παπαναστασίου, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ και Δήμαρχος Αρταίων Γιάννης Παπαλέξης, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και πρώην Αυτοδιοικητικός Τριαντάφυλλος Αλμπάνης κ.α.
Στην ομιλία του, ο κ. Βούζας επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι σήμερα «μπορούν να δημιουργηθούν ευκαιρίες για την Ήπειρο, ώστε να βγει ο πολίτης από την εσωστρέφεια».

 

 

ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρθρα & Απόψεις

Το Νέο Δυνατό Πρόγραμμα Του Realfm Έχει Ξεκινήσει. Ενισχυμένο το νέο πρόγραμμα του Real FM 97.8 με νέα πρόσωπα ”έκπληξη” για τον μεγαλύτερο ενημερωτικό...

Ακούστε τις Εκπομπές

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Δημήτρης Δημητρίου Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Στο Μεγάλο Ραδιόφωνο. Ακούστε όσα είπε στον Μπάμπη Τζιόρα στην εκπομπή “Λεπτές Ισορροπίες.

Πολιτική

Τους στενούς δεσμούς Ελλάδας-Γαλλίας και τις σχέσεις αλληλεγγύης και αλληλοϋποστήριξης, σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας, επιβεβαίωσαν Αλέξης Τσίπρας και Μπερνάν Καζνέβ,...

Αρχική

Στο 23,4% διαμορφώθηκε το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα τον Αύγουστο εφέτος, μειωμένο μεν από το 24,6% τον ίδιο μήνα πέρυσι, αλλά οριακά αυξημένο...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC