Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Κοινωνία

Χίος: Μετέφερε σε βαλίτσα με πλοίο 4,9 κιλά χασίς

Για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και για πλαστογραφία πιστοποιητικών, κατηγορούνται, κατά περίπτωση, ο 39χρονος και η 37χρονη, που συνελήφθησαν το πρωί του Σαββάτου στη Χίο, μετά από επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της τοπικής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας.

Στην ίδια υπόθεση εμπλέκονται άλλα δέκα άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, ενώ ένας εξ αυτών είναι ήδη σε φυλακή.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί εντόπισαν την 37χρονη, η οποία λίγο νωρίτερα είχε αφιχθεί στο νησί αποβιβαζόμενη από επιβατηγό πλοίο, να παραδίδει στον 39χρονο βαλίτσα, που περιείχε τέσσερις νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστο χασίς, βάρους τεσσάρων κιλών και 930 γραμμαρίων.

Στην κατοχή των συλληφθέντων, αλλά και σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του 39χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης έξι νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστο χασίς βάρους 617 γραμμαρίων, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και πέντε κάρτες sim, 1.650 ευρώ, πλαστή βεβαίωση κατοικίας ειδικής χρήσεως και καταγραφικό μηχάνημα.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προσδιορίστηκε ότι, τουλάχιστον κατά το τελευταίο τρίμηνο, ο 39χρονος δραστηριοποιούταν συστηματικά στη διακίνηση ναρκωτικών στη Χίο, αποκομίζοντας μηνιαίως χρηματικά κέρδη που εκτιμάται ότι ανέρχονταν στις 25.000 ευρώ. Διαπιστώθηκε η εμπλοκή του σε τουλάχιστον 17 αγοραπωλησίες ναρκωτικών, με εννέα αγοραστές (Έλληνες) στη Χίο.

Ο 39χρονος προμηθευόταν τις ναρκωτικές ουσίες από την ηπειρωτική χώρα με τη συνδρομή άνδρα που είναι ήδη έγκλειστος φυλακών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιωάννινα

Σύλληψη Ημεδαπής Για Διακίνηση Μεγάλης Ποσότητας Ναρκωτικών – 76,5 κιλά κάνναβης Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων απέτρεψαν τη διακίνηση στη...

Ήπειρος

Σύλληψη Αλλοδαπού Διεθνώς Διωκόμενου Στην Κακαβιά Ιωαννίνων εχθές. Συνελήφθη χθες (11-03-2021) το βράδυ Κακαβιά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πωγωνίου σε συνεργασία με...

Θεσπρωτία

Περισσότερα από -167,5- κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντοπίστηκαν κρυμμένα μέσα σε κορμούς δέντρων σε αγρόκτημα στο Ράγιο Θεσπρωτίας Για την εμπλοκή του στην υπόθεση συνελήφθη...

Ιωάννινα

Συνελήφθη ημεδαπός σε περιοχή των Ιωαννίνων για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών . Βρέθηκε στο σπίτι του πλήρες σύστημα καλλιέργειας φυτών κάνναβης  εσωτερικού χώρου...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC