ντε βινσεντιΟ παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα Τόμας Ντε Βινσέντι που συνέβαλε τα μέγιστα στην εκπληκτική φετινή πορεία του ΠΑΣ μετακομίζει στον Πειραιά και μίλησε στη Novasports. Ο Αργεντινός άσος μίλησε για τα τέσσερα χρόνια που πέρασε στην Ήπειρο αλλά και την επόμενη μέρα που τον βρίσκει στην ομάδα του Ολυμπιακού. Με νίκη κατά του ΠΑΟΚ που δεν ήρθε τελικά, θα ήθελε να αποχαιρετήσει τα Ιωάννινα. «Μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, αλλά σίγουρα η ομάδα έγραψε ιστορία φέτος. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε και άλλα τέρματα στο δεύτερο δεν ξέρω τι έφταιξε. Αυτό που έγινε φέτος είναι εντυπωσιακό. Όλοι από τον φυσικοθεραπευτή μέχρι τον προπονητή τα έδωσαν όλα μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα ξεκίνησε για τη σωτηρία και βρίσκεται στην Ευρώπη. Πρέπει να το χαρούμε, έχουμε χρόνο για τη νέα χρονιά».

Οι δηλώσεις του Ντε Βινσέντι:

«Χθες ήταν δύσκολη νύχτα, πέρασα τέσσερα χρονιά εδώ και δεν πρόκειται να τα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Θα ήθελα να αποχωρήσω με τους τρεις πόντους αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαι πού χαρούμενος με πολύ όμορφες αναμνήσεις. Μου είναι πολύ δύσκολο να εκφράσω αυτά που έχω μέσα μου. Όταν λέω αναμνήσεις εννοώ την πόλη τους ανθρώπους, τους συμπαίκτες μου, αυτοί είναι οι αληθινοί πρωταγωνιστές.Είμαι χαρούμενος που αφήνω την ομάδα ευρωπαία.

Ο ΠΑΣ μπορούσε να πετύχει και περισσότερα φέτος αλλά η ομάδα αν δουλέψει και το θέλει μπορεί να γίνει καλύτερος. Δεν ξεχνώ ποτέ το παρελθόν μου, ο ΠΑΣ είναι μέρος του παρελθόντος μου, τον έχω πάντα στην καρδιά μου. Η επόμενή μου μέρα είναι στον Ολυμπιακό και θέλω να παλέψω για να πετύχω με πολλή δουλειά. Ο Ολυμπιακός είναι πολλή μεγάλη ομάδα με μεγάλους παίκτες. Είναι ένα όνειρο για μένα και θέλω να δουλέψω σκληρά. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους».