αρχείο λήψηςΟ Κοροβέσης θα παραμείνει στον ΠΑΣ Γιάννινα έως το 2017, παρά το έντονο ενδιαφέρον άλλον ομάδων για την απόκτησή του. Αντίθετα στο θέμα του προπονητή έχει αλλάξει πλέον το κλίμα και η αποχώρηση του Γιάννη Χριστόπουλου φαίνεται πιθανή. Ο Έλληνας τεχνικός φέρεται έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στην Ουκρανία και συγκεκριμένα στην Ταβρίγια, η οποία του έχει καταθέσει πρόταση συνεργασίας. 

Η επιθυμία της ομάδας είναι να παραμείνει ο προπονητής και τη νέα σεζόν στην ομάδα, αλλά η διοίκηση της ομάδας των Ιωαννίνων φέρεται να εξετάζει ήδη, σύμφωνα με δημοσιεύματα, την περίπτωση του Άγγελου Αναστασιάδη, ενώ ως εναλλακτικές επιλογές εξετάζονται οι Βαγγέλης Βλάχος και Αντώνης Νικοπολίδης. Παράλληλα, οι διοικούντες του ΠΑΣ ελπίζουν πως ο Χριστόπουλος θα αποφασίσει έστω και την τελευταία στιγμή να παραμείνει στους «Ζωσιμάδες» και τη νέα σεζόν. Από εκεί και πέρα, η διοίκηση της ομάδας των Ιωαννίνων ξεκαθαρίζει πως δεν σκοπεύει να παραχωρήσει δίχως οικονομικά ανταλλάγματα παίκτες, οι οποίοι φέρονται να βρίσκονται στο μετεγγραφικό στόχαστρο άλλων ομάδων.

Αγωνία υπάρχει και για την απόφαση της UEFA σχετικά με την άδεια στον ΠΑΣ από την οποία θα κριθεί και η συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το κλιμάκιο της UEFA αποχώρησε από τη χώρα και ετοιμάζει το πόρισμά της.