Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Αθλητισμός

Πήρε Αμπάρη ο ΠΑΣ

ΑμπάρηςΤερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι τη νέα σεζόν ο Γιώργος Αμπάρης καθώς η διοίκηση του συλλόγου των Ιωαννίνων ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο πορτιέρο.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Γιώργο Αμπάρη. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Γιώργος Αμπάρης δήλωσε στο pasgiannina.gr: “Είναι τιμή που ανήκω και εγώ στην οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και πίστη στις ικανότητές μας, ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, κο Χριστοβασίλη, και τον προπονητή μου κο Παντελίδη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι μια ομάδα με διάρκεια στον χρόνο και στον χώρο της superleague. Έχει πολύ κόσμο που τον στηρίζει και τον ακολουθεί παντού ενώ παρουσιάζει πάρα πολύ καλό πρόσωπο τόσο σαν σύνολο όσο και σαν ομάδα”.

Για την παρουσία του στο εξωτερικό: “Είχα μια πολύ καλή παρουσία και εμπειρία. Γνώρισα ένα διαφορετικό από το δικό μας πρωτάθλημα και μόνο θετικά έχω αποκομίσει από την εκεί παρουσία μου”.

Ο Γιώργος Αμπάρης γεννήθηκε στην Νάουσα στις 23/04/1982, έχει ύψος 1,86 και αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα. Την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην Ρουμανία με την ομάδα της Ουνιβερσιτατέα Κλουζ.

Προηγούμενες ομάδες: Αετος Σκύδρας, Ηρακλής, Αστέρας Τρίπολης, Λάρισα, “Ουνιβερσιτατέα” Κλουζ (Ρουμανία)

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αθλητισμός

Ο Γιώργος Αμπάρης ταξίδεψε στο Καρπενήσι όπου η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της προκειμένου να γίνουν οι τελικές...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC