ΤσιώληςΣτήριξη στο πρόσωπο του Σάκη Τσιώλη παρέχει ο ΠΑΣ Γιάννινα σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Ηπείρου. Οι Γιαννιώτες χαρακτηρίζουν τον κύριο Τσιώλη έως τον «κορυφαίο Έλληνα προπονητή» και τονίζουν πως τα δημοσιεύματα που μιλάνε για επαφές του κ. Χριστοβασίλη με άλλους προπονητές είναι ψευδή και εκ του πονηρού. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει«Σχετικά με ψευδές δημοσίευμα της εφημερίδας GOAL, περί εξελίξεων στο θέμα προπονητή, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει τα εξής: Η ομάδα μας έχει το προνόμιο να συνεργάζεται με τον αναμφισβήτητα κορυφαίο Έλληνα προπονητή, κ. Σάκη Τσιώλη, τον οποίο περιβάλει με απόλυτη εμπιστοσύνη,  στηρίζει τις επιλογές του και είναι βέβαιη ότι  με αυτόν θα οδηγηθεί στον δρόμο των επιτυχιών.

Δημοσιεύματα που φέρουν τον πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη να βρίσκεται σε επαφή με άλλο προπονητή, είναι εκ του πονηρού και ψευδή, εκφράζουν την επιθυμία των εμπνευστών τους,  έχοντας   στόχο, την  δημιουργία προβλημάτων στην ομάδα μας και την εξυπηρέτηση συμφερόντων  για τα οποία η διοίκηση  δεν επιθυμεί να έχει  ουδεμία σχέση  και είναι μακριά από κάθε σκέψη της.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι κανένα μέλος της δεν έχει επαφές με συντάκτες ή ανταποκριτές της συγκεκριμένης εφημερίδας. Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, καλεί τους υπεύθυνους της συγκεκριμένης εφημερίδος να  λάβουν υπό οψιν την επίσημη καταγγελία μας για το ψευδές δημοσίευμα,  να  ρωτήσουν τον εμπνευστή του για τον λόγο που το δημοσίευσε,  ενημερώνοντας μας στην συνέχεια, πως κρίνουν ότι θα πρέπει να αντιδρούμε, ώστε να αντιμετωπίζουμε τα  … «σύμφωνα με πληροφορίες» ρεπορτάζ που όμως ποτέ δεν επιβεβαιώνονται».

Πηγή: novasports.gr