Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Αθλητισμός

Στο 0-0 έμειναν ΠΑΣ και Παναιτωλικός

πας παναιτολικος

Του Λευτέρη Τώνη

Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναιτωλικό για το πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό και από τις δύο ομάδες ενώ οι δύο τερματοφύλακες κράταγαν ανέπαφες τις εστίες τους με τις επεμβάσεις τους και κρατούσαν το μηδέν. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν κακό και υπήρχαν φάσεις αλλά μόνο οι δυνατές μονομαχίες. Ο διαιτητής του αγώνας Γιώργος Κύζας (Δράμα) έπεσε σε πολλά λάθη δίνοντας μία αποβολή σε κάθε ομάδα και δεν έδωσε πέναλτι στον Παναιτωλικό.

Στο πρώτο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο πρώτο δεκάλεπτο δεν υπήρχαν φάσεις αλλά οι δυνατές μονομαχίες κυριαρχούσαν στο γήπεδο των Ζωσημάδων. Καθώς περνούσαν τα λεπτά οι ομάδες έβρισκαν ρυθμό, στο 12΄ο Παπαδόπουλος μπήκε στην περιοχή με τον Μπέριο να του κάνει αντικανονικό μαρκάρισμα από πίσω αλλά ο διαιτητής δεν έδειξε πέναλτι και άφησε να συνεχιστεί ο αγώνας. (Στην συγκεκριμένη φάση θα μπορούσε να δώσει την παράβαση και την κίτρινη κάρτα στον Μπέριο).

Ο Ζάιρο στο 15΄ έκανε την παράλληλη μπαλιά μέσα στην περιοχή του Κυριακίδη χωρίς όμως να έχει αποτέλεσμα καθώς δεν βρέθηκε κάποιος αποδέκτης για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Παναιτωλικός στο 24΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μάρκος Πάουλο, ο αρχηγός του ΠΑΣ Μιχαήλ μονομάχησε με τον Ροντρίγκες με τον δεύτερο να πέφτει και να ζητάει πέναλντι, αλλά ο παίκτης της ομάδας του Αγρινίου βρήκε την μπάλα με την πλάτη και την έστειλε στο δοκάρι, ενώ οι Γιαννιώτες μετά την από αυτήν την φάση, ο Ζάιρο σούταρε έξω από την περιοχή του Παναιτωλικού αλλά ο Κυριακίδης έκανε μεγάλη επέμβαση και όχι στον παίκτη του ΠΑΣ και έτσι κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Στο 31΄ έγινε μία φάση με πρωταγωνιστή τον Τζημόπουλο, καθώς ο παίκτης των Ηπειρωτών επενέβη πολύ επικίνδυνα στην συγκεκριμένη στην φάση με τον Ρέι, αλλά Κύζας του έδειξε την κίτρινη κάρτα αντί για την κόκκινη. Ο ΠΑΣ ένα λεπτό αργότερα απείλησε με σουτ του Μπουκουβάλα αλλά ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 36΄ο ΠΑΣ είχε άλλη μία ευκαιρία με τον Γιάκο αλλά ούτε αυτός μπόρεσε να κερδίσει τον Κυριακίδη. Κάθώς τα λεπτά περνούσαν, στο 42΄ο Κύζας μετά από τράβηγμα που έγινε στον Ζάιρο, έδειξε την δεύτερη κιτρίνη κάρτα στον Ρότσα και έτσι η ομάδα του Αγρινίου έμεινε με δέκα παίκτες. Πριν την λήξη του ημιχρόνου ήταν η σειρά για τον πορτιέρε του ΠΑΣ να κρατήσει το μηδέν αφού έκανε εντυπωσιακή απόκρουση στο πλασέ του Μπράβο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ενώ η απόδοση του ΠΑΣ είχε πέσει και αυτό φάνηκε ως αποτέλεσμα στον αγώνα. Από πλευράς Παναιτωλικού, ο Μάκης Χάβος περιόρισε την ομάδα στην άμυνα και έτσι οι προσπάθειες να βγουν στην αντεπίθεση δεν είχαν αποτέλεσμα. Πάντως στον αγώνα δεν άλλαξε κάτι και το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Πλέον ο ΠΑΣ Γιάννινα με αυτή την ισοπαλία βρίσκετε στην 9η θέση με 33 βαθμούς ενώ την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης σε εκτός έδρας αναμέτρηση.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αθλητισμός

Του Λευτέρη Τώνη Χωρίς οπαδούς τελικά θα παίξει ο ΠΑΣ Γιάννινα στο ματς του Σαββάτου στο Περιστέρι. Ο λόγος για το πρόσφατο χρηματικό πρόστιμο...

Αθλητισμός

Την ανανέωση και την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Γιάννη Πετράκη και υπόλοιπο προπονητικό επιτελείο ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Γιάννης...

Αθλητισμός

  Του Λευτέρη Τώνη Ισόπαλοι με σκορ 1-1 έμειναν ο Αστέρας Τρίπολης με τον ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα της Κυριακής για το πλαίσιο της...

Αθλητισμός

Του Λευτέρη Τώνη   Χωρίς τον Μαμπουλού και τον Κρανίκα θα αναχωρίσει η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα ενώψη για τον αυριανό αγωνα με την...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC