Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Αθλητισμός

Συγχαρητήριο μήνυμα της εταιρίας«ΚΤΗΜΑ ΓΚΛΙΝΑΒΟΣ» για τα «Χρυσά» και «Αργυρά» κουπιά για την Αλεξάνδρα Τσιάβου και τους Νίκο & Απόστολο Γκουντούλα!

tsiavou1Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια, η εταιρεία «ΚΤΗΜΑ ΓΚΛΙΝΑΒΟΣ» απευθύνει θερμότατα συγχαρητήρια στην Αλεξάνδρα Τσιάβου και τους Νίκο και Απόστολο Γκουντούλα για τον θρίαμβό τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας που διεξάγεται στο Χέλσινγκμποργκ της Σουηδίας. Η Αλεξάνδρα Τσιάβου κέρδισε το Χρυσό μετάλλιο στο Σκιφ και οι αδελφοί Απόστολος και Νικόλαος Γκουντούλας το Αργυρό μετάλλιο στο Διπλό Σκιφ. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι η Ελλάδα παίρνει μέρος για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας και το γεγονός αυτό, μαζί με την δυσκολία της κωπηλασίας σε ανοιχτή θάλασσα, αποτέλεσε μια πολύ μεγάλη πρόκληση για την Αλεξάνδρα, τον Απόστολο και το Νίκο στην οποία αντεπεξήλθαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της ΚΤΗΜΑ ΓΚΛΙΝΑΒΟΣ, Χορηγού της Ελληνικής Ομάδας, αισθάνονται ιδιαίτερη υπερηφάνεια τόσο για τις μεγάλες νίκες της όσο και για την δική τους, υλική και ηθική, συνεισφορά στην επίτευξη αυτού του εξαιρετικού αποτελέσματος και επιβεβαιώνουν την θέλησή τους να βρίσκονται πάντα δίπλα στην μεγάλη Ηπειρώτισσα αθλήτρια και τους συναθλητές της, προκειμένου να αναδεικνύονται κάθε φορά τα χρώματα της πατρίδας μας στο βάθρο των νικητών.

Ευχόμαστε όλοι ολόψυχα ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΝΙΚΕΣ στους αθλητές μας!

Ευχόμαστε όλοι ολόψυχα ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΝΙΚΕΣ στην Ελλάδα!

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αθλητισμός

Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια, η εταιρεία «ΚΤΗΜΑ ΓΚΛΙΝΑΒΟΣ» ανακοινώνει την χορηγική της υποστήριξη στην Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας Αλεξάνδρα Τσιάβου και τους παγκόσμιους πρωταθλητές...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC