Του Λευτέρη Τώνη

Χωρίς οπαδούς τελικά θα παίξει ο ΠΑΣ Γιάννινα στο ματς του Σαββάτου στο Περιστέρι. Ο λόγος για το πρόσφατο χρηματικό πρόστιμο που επιβλήθηκε στην ομάδα για την χρήση πυρσών και καπνογόνων για παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης και την Α.Ε.Κ.. Σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Κώδικα της Ε.Π.Ο. η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα αναγκάστηκε να ανακαλέσει την απόφαση που πήρε για να πάρει κερκίδα για τους φιλάθλους – οπαδούς της ομάδας τους Π.Α.Σ.

 

Η Σχετική ανακοίνωση

 

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανακοινώνει ότι για το παιχνίδι Ατρόμητος Αθηνών – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ…

 

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανακοινώνει ότι για το παιχνίδι του Σαββάτου 09/09/2017 με τον Ατρόμητο Αθηνών η παραλαβή της κερκίδας που είχε ζητηθεί από την ομάδα, δεν θα γίνει.

 

Ο λόγος για την απόφαση αυτή έχει να κάνει με τις πρόσφατες ποινές επιβλήθηκαν στην ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στα δύο τελευταία παιχνίδια, οι οποίες σε συνδυασμό με τον ανανεωμένο πειθαρχικό κώδικα 2017-2018 (ο οποίος επικυρώθηκε 24/08) δεν μας αφήνει άλλη επιλογή. Για όσους δεν έχουν ενημερωθεί η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΑ έχει για τους δύο αγώνες Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ = ΑΕΚ, με 7.000 ευρώ πρόστιμο σε σύνολο για την χρήση πυρσών και καπνογόνων.

 

Βάσει του άρθρου 15 του νέου πειθαρχικού κώδικα, η ποινή σε τρίτη υποτροπή θα είναι ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για 1 ή 2 αγωνιστικές. Παράλληλα τα νέα πρόστιμα που προβλέπει ο κανονισμός είναι πολύ πιο αυστηρά με αποτέλεσμα να αναγκάσει την ΠΑΕ να προβεί σε τέτοιες δυσάρεστες αποφάσεις.