Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα
Δημήτρης Λιγνάδης
Δημήτρης Λιγνάδης

Κοινωνία

Στην ανακρίτρια ο Δημήτρης Λιγνάδης

Συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης προσήχθη στην ανακρίτρια ο Δημήτρης Λιγνάδης για να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί. Έτσι είναι πιθανό η απολογία να δοθεί αύριο,  Πέμπτη, οπότε λήγει και το όριο των πέντε ημερών από την σύλληψη, για την έκδοση απόφασης ως προς την περαιτέρω ποινική μεταχείριση του κατηγορούμενου.

“Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι αθώος” κατα τα λεγόμενα του Α. Κούγια

Ο κ. Κούγιας, που παραμένει πλέον μόνος στην υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, αφού προχθές αργά το βράδυ ο αρχικά διορισθείς συνήγορος κ. Νίκος Γεωργουλέας ανακοίνωσε ότι λύθηκε η συνεργασία του με τον κατηγορούμενο.

Όπως υποστήριξε σε δηλώσεις του «δεν έχουμε πάρει κανέναν όρκο ότι αναλαμβάνουμε μόνο αθώους ανθρώπους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αναλαμβάνουμε ενόχους, εκείνο που λέει το Σύνταγμα είναι να βοηθούμε αυτούς που αποφασίζουν, τους δικαστές». Ο συνήγορος φαίνεται να υποστηρίζει πως πίσω από την υπόθεση του εντολέα του κρύβεται πολιτική σκοπιμότητα για να σταματήσει το έργο της επένδυσης στο Ελληνικό. 

Έκανε επίσης λόγο για δικογραφία – τηλεγράφημα και για παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητας του πελάτη του.  Παράλληλα, σε δήλωσή του αμφισβήτησε την αξιοπιστία των μαρτύρων.

«Όσον αφορά τους δήθεν μάρτυρες που δήθεν επιβεβαιώνουν γεγονότα, πρόκειται για «επαγγελματίες» ομοφυλόφιλους, οι οποίοι ως επάγγελμα έχουν την επ’ αμοιβή συνύπαρξή τους με αντίστοιχους ομοφυλόφιλους, και μία κυρία 40 ετών, η οποία ομολογεί ότι ήταν αθεράπευτα ερωτευμένη και είχε σεξουαλική σχέση με τον κύριο Δ. Λιγνάδη, ενώ ήταν δεσμευμένη, και της οποίας η προσωπικότητα είναι γνωστή στο χώρο του θεάτρου, λεπτομέρειες της οποίας θα αναδείξουμε με το απολογητικό μας υπόμνημα και όσα θα απολογηθούμε στην κυρία Ανακριτή.

“Δήθεν παθόντες, δήθεν βιασθέντες”

Σημειωτέον ότι όλοι οι δήθεν παθόντες και δήθεν βιασθέντες που καταθέτουν πριν την οιαδήποτε πράξη, την οποία δήθεν ονομάζουν βιασμό, είχαν δήθεν ερωτικές σχέσεις με τον κύριο Δ. Λιγνάδη επί μακρό χρονικό διάστημα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στον εισαγγελέα μετέβη το πρωί και ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ Πασχάλης Τσαρούχας. Όπου παρέδωσε τον φάκελο του Σωματείου, με τις καταγγελίες κατά ηθοποιών. Σε δηλώσεις του ο κ.Τσαρούχας δήλωσε ότι ο Εισαγγελέας έχει ζητήσει να κατατεθούν όλοι οι φάκελοι που αφορούν καταγγελίες για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Μέχρι στιγμής σύμφωνα με πληροφορίες έχουν φτάσει στα γραφεία του σωματείου, περισσότερες από 200 καταγγελίες. Ο κ. Τσαρούχας εξερχόμενος της Εισαγγελίας δήλωσε: «Καταθέσαμε τους φακέλους. Ευχαριστήσαμε τον εισαγγελέα και μας ευχαρίστησε κι αυτός. Ελπίζουμε για την καλύτερη έκβαση των υποθέσεων. Δεσμευθήκαμε ότι οποιοδήποτε νέο στοιχείο μας υποβληθεί θα το συμπληρώσουμε στους φακέλους».

Στην εισαγγελία πήγαν σήμερα οι συνήγοροι του 35χρονουτ που πρώτος κατήγγειλε με συνέντευξή του ότι βιάστηκε, σε ηλικία 19 ετών από τον κατηγορούμενο Δ. Λιγνάδη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των συνηγόρων του 35χρονου Νίκου Σ., Γεωργίας Παλαιολόγου και Πατρίκιου Πατρικουνάκου, προχθές κατέθεσαν καταγγελία του εντολέα τους ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Έτσι σήμερα οι δύο συνήγοροι θα γνωστοποιήσουν στους εισαγγελικούς λειτουργούς τα στοιχεία του εντολέα τους.

Ο Νίκος Σ. καταγγέλλει πως το 2005 βιάστηκε από τον ήδη κατηγορούμενο καλλιτέχνη. Καθώς και έναν ακόμη, γνωστό σήμερα από ρόλους του σε τηλεοπτικά σίριαλ, ηθοποιό, στο σπίτι του πρώτου. Ήδη για την υπόθεση του δεύτερου καταγγελλόμενου ηθοποιού διενεργείται έρευνα.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινωνία

Παραπομπή Φιλιππίδη σε δίκη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες Η υπόθεση του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη εκκρεμεί ακόμα. Ο ηθοποιός βρίσκεται στις φυλακές Τρίπολης...

Κοινωνία

Δημήτρης Λιγνάδης και αίτημα αποφυλάκισης – πορεία προς τη δίκη Πέρασαν οκτώ μήνες από την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη στις φυλακές της Τρίπολης. Από...

Κοινωνία

Σε δύο συλλήψεις προέβησαν στη Θεσσαλονίκη για βιασμό ανήλικης αλλοδαπής. Δύο αλλοδαπούς, 36χρονο και 31χρονη, συνέλαβαν την Τρίτη αστυνομικο του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της...

Κοινωνία

Μία υπόθεση η οποία παρέμεινε για αρκετό διάστημα σε παύση επανήλθε στο προσκήνιο. Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού,...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC