Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Πολιτική

Αλ. Τσίπρας: Γιατί πανηγυρίζει η κυβέρνηση ότι δεν έκανε βήμα πίσω;

Την κυβέρνηση κατηγορεί για την διαχείριση της πανδημίας, με αφορμή την σημερινή εορτή των Θεοφανίων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «η διαχείριση ακόμη και των περιοριστικών μέτρων που ανακοινώνει, εξελίσσεται σε θέατρο του παραλόγου».

«Προχθές μας είπαν κλειστές οι εκκλησίες τα Φώτα, σε αντίθεση με Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά, υπό τον φόβο συνωστισμού και αύξησης των κρουσμάτων. Η ιεραρχία διαφώνησε, αγνόησε τα μέτρα και σήμερα οι εκκλησίες άνοιξαν, όπως και τα Χριστούγεννα. Η κυβέρνηση όμως γιατί πανηγυρίζει ότι δεν έκανε βήμα πίσω;», συνεχίζει.

«Τελικά εκτός από τραγικοί αποδεικνύονται συνάμα και κωμικοί. Προχθές μας είπαν κλειστές οι εκκλησίες τα Φώτα, σε αντίθεση με Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά, υπό τον φόβο συνωστισμού και αύξησης των κρουσμάτων. Η ιεραρχία διαφώνησε, αγνόησε τα μέτρα και σήμερα οι εκκλησίες άνοιξαν, όπως και τα Χριστούγεννα», καταλήγει.

Να σημειωθεί πως σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ζητά την παρέμβαση της δικαιοσύνης για «την κυνική ομολογία του κ. Γεωργιάδη», όπως υποστηρίζει.

«Έχουν περάσει 24 ώρες από την κυνική ομολογία του κ. Γεωργιάδη πως η κυβέρνηση αγνόησε εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων για σκληρό λοκντάουν πριν του Αγίου Δημητρίου, με αποτέλεσμα η πόλη να θρηνήσει τα περισσότερα θύματα. Δεν περιμέναμε αυτό για να διαπιστώσουμε τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη για τη διαχείριση της πανδημίας. Με εκατοντάδες ανθρώπινες απώλειες στη Θεσσαλονίκη ωστόσο, περιμένουμε να δούμε τι άλλο πρέπει να ομολογήσει κάποιος για να παρέμβει η Δικαιοσύνη», αναφέρεται.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτική

Στην εναρκτήρια ομιλία του συνεδρίου ο κ. Τσίπρας ανέφερε: «Σήμερα, η χώρα βρίσκεται εγκλωβισμένη σε διπλό κλοιό πανδημίας και ακρίβειας. Αλλά και εγκλωβισμένη από...

Κοινωνία

Στο τραπέζι νέα μέτρα για ανεμβολίαστους Τα τελευταία 24ωρα εντοπίζεται ραγδαία αύξηση των νεκρών και των διασωληνωμένων με κορωνοϊό. Η επιδημιολογική εικόνα της χώρας...

Πολιτική

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στην συζήτηση της βουλής που συστάθηκε έπειτα από το αίτημα του για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής. Αναφέρθηκε εκτενώς...

Πολιτική

Ψηφίστηκε η Ελληνογαλλική Συμφωνία από τη Βουλή Ψηφίστηκε από την Ελληνική Βουλή κατά πλειοψηφία η Ελληνογαλλική Αμυντική Συμφωνία. Μετά από ονομαστική ψηφοφορία και με...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC