Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ιωάννινα

Αποδεκτές προτάσεις του Περιφερειάρχη Ηπείρου για τους αξιολογητές του προγράμματος «Ενίσχυση Μ.Μ.Ε.»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΝΕΑΑποδεκτές έγιναν από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων – ΕΣΠΑ, προτάσεις που κατέθεσε στην τεχνική συνάντηση για το πρόγραμμα «Ενίσχυσης ΜμΕ», που πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαϊου 2013 στην Αθήνα  ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ως προς τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για τη διασφάλιση της αντικειμενικής αξιολόγησης των φακέλων που έχουν υποβληθεί. Συγκεκριμένα με έγγραφο που υπογράφει ο Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων – ΕΣΠΑ κ. Γ. Γιαννούσης, προβλέπεται πλέον η υπογραφή υπεύθυνης δήλωσης από τους αξιολογητές, με την οποία θα δηλώνουν ότι:

1. Δεν έχει οποιασδήποτε μορφής σχέση ή συνεργασία ή συγγένεια με το φορέα της ως άνω πρότασης ή με συνεργαζόμενα με αυτόν πρόσωπα.

2. Δεν συμμετέχει με οποιοδήποτε ποσοστό, ούτε εργάζεται, ούτε είναι τακτικός συνεργάτης στην επιχείρηση του φορέα της εν λόγω πρότασης.

3. Δεν συμμετέχει με οποιαδήποτε ποσοστό, ούτε εργάζεται, ούτε είναι τακτικός εξωτερικός συνεργάτης, σε γραφείο μελετητών – συμβούλων ή σε άλλη επιχείρηση που κατήρτισε την ως άνω πρόταση.

4. Δε συμμετέχει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο στην κατάρτιση της εν λόγω πρότασης,

5. Θα τηρεί απολύτως εμπιστευτικές όλες τις πληροφορίες που έρχονται σε γνώση του κατά την εξέτασή της ως άνω πρότασης και δεν θα αποκαλύπτει αυτές σε οποιονδήποτε.

Η Αντιπεριφερειάρχης Τ. Καλογιάννη στη συνάντηση για το πρόγραμμα «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία Ελλάδος Ιταλίας»

Η Περιφέρεια Ηπείρου σε συνεργασία με την Διαχειριστική Αρχή του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας “Ελλάδα – Ιταλία 2007-2013”, φιλοξένησε στην Πάργα, στον χώρο του παλιού ελαιοτριβείου “Paragaea”, στις 29 και 30 Μαίου 2013, την 1η Συνάντηση Εργασίας της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος “Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020”, που στόχο έχει την προετοιμασία της νέας προγραμματικής περιόδου (2014-2020). Την Περιφέρεια Ηπείρου εκπροσώπησε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ιωαννίνων κα Τατιάνα Καλογιάννη, ενώ στη συνάντηση μετείχαν ως μέλη της Κοινής Επιτροπής του Προγράμματος εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG REGIO),  του   Υπουργείου Οικονομικών και Ανάπτυξης της Ιταλίας, της Περιφέρειας της Απουλίας (Ιταλία), του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων της Ελλάδας, της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οικονομία

Οκτώ Νέα Προγράμματα Επιδότησης Εργασίας, υλοποιεί ο Ο.Α.Ε.Δ. Έχουν ήδη ανοίξει και είναι συνολικού προϋπολογισμού 440 εκατ. ευρώ. Οι επιδοτούμενες νέες θέσεις εργασίας είναι 42.600....

Πολιτική

Όλα τα μέτρα είναι στο τραπέζι, ακόμη και το ολικό lockdown, δήλωσε την Κυριακή ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. «Την Πέμπτη οι λοιμωξιολόγοι...

Πολιτική

«Η απόφαση του ΣτΕ θα εφαρμοσθεί, όπως θα εφαρμοστεί τελικά και η πολιτική της κυβέρνησης. Να υπάρχουν, δηλαδή, μόνιμα αδειοδοτημένοι τηλεοπτικοί σταθμοί, που θα...

Οικονομία

Την ένταξη στο ΕΣΠΑ δύο νέων προγραμμάτων για την ενίσχυση της αγοράς εργασίας, ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομίας, με τον ειδικό γραμματέα Διαχείρισης Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων να...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC