Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα
Δήμος Ιωαννιτών παιδικές χαρές
Δήμος Ιωαννιτών παιδικές χαρές

Ιωάννινα

Δήμος Ιωαννιτών: Πιστοποιούνται 40 παιδικές χαρές

Δήμος Ιωαννιτών – πιστοποιούνται 40 παιδικές χαρές

Πλήρως ανακατασκευασμένες και πιστοποιημένες θα παραδοθούν το αμέσως επόμενο διάστημα 40 παιδικές χαρές στο Δήμο Ιωαννιτών.

Οι εργασίες ολοκληρώνονται σε 25 παιδικές χαρές που είναι ενταγμένες στο πρόγραμμα «Φιλόδημος». Ήδη για 17 από αυτές έχουν αποσταλεί οι φάκελοι για την πιστοποίηση στην αρμόδια επιτροπή της Αποκεντρωμένης.

Πέρα από τις παιδικές χαρές που αναβαθμίζονται μέσω του «Φιλόδημου» ο Δήμος ανακατασκευάζει με ίδιους πόρους άλλες 15 σε διάφορα σημεία της πόλης οι οποίες επίσης θα πιστοποιηθούν.

Έτσι πολύ σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία στον Δήμος Ιωαννιτών για 40 συνολικά παιδικές χαρές σε όλη την έκταση του Δήμου.

Παράλληλα με χρηματοδότηση από το Κληροδότημα Κατσάρη θα ξεκινήσει η πλήρης ανακατασκευή της παιδικής χαράς στο ομώνυμο πάρκο. Είναι μία από αυτές που συγκεντρώνουν μεγάλο αριθμό παιδιών κυρίως κατά την θερινή περίοδο.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αριστείδης Παππάς σε δηλώσεις του υπογράμμισε ότι ο Δήμος κάνει μία μεγάλη προσπάθεια ώστε οι παιδικές χαρές να αποδοθούν στους χρήστες τους. Δηλαδή στα παιδιά μας, σε άριστη κατάσταση.

«Έγινε μία μεγάλη προσπάθεια και ολοκληρώνεται η πιστοποίηση για 40 παιδικές χαρές. Οι παιδικές χαρές είναι ένας ζωντανός χώρος. Θα πρέπει όλοι μαζί, Δήμος και πολίτες να τις διατηρήσουμε σε άριστη κατάσταση. Πιστεύουμε ότι στην έκκληση αυτή θα ανταποκριθούν όλοι και θα διαφυλάξουμε τους χώρους αυτούς από βανδαλισμούς και καταστροφές», κατέληξε ο κ. Παππάς.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιωάννινα

O Νίκος Οικονομόπουλος έρχεται στα Ιωάννινα την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο ΕΗΜ – Φροντζου  Ο Νίκος Οικονομόπουλος, η Απόλυτη Φωνή, μετά από μία απίστευτη...

Ιωάννινα

50 χρόνια κλείνει φέτος ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στην ελληνική δισκογραφία!  Και τα γιορτάζει μαζί μας, με μια μεγάλη συναυλία – γιορτή στο Θέατρο Ε.Η.Μ...

Ιωάννινα

Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης στο θέατρο Φρόντζου στις 2 Σεπτεμβρίου, Σάββατο. Δημιουργικές διασκευές γεμάτες φαντασία και πάθος, καινούργια και παλιά τους...

Ιωάννινα

Oι ΜΕΛΙSSES με περισσότερα από 1500 live στο ενεργητικό τους αποδεικνύουν ότι το δυνατό τους χαρακτηριστικό παραμένει η επαφή τους με τον κόσμο. Το...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC