Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Πολιτική

Δημοσιοποίηση των «πόθεν έσχες» των καναλαρχών ζητεί η ΝΔ

%ce%bd%ce%b4Να δοθούν στη δημοσιότητα τα «πόθεν έσχες» των τεσσάρων καναλαρχών ζητά η ΝΔ, μιλώντας για διαγωνισμό παρωδία που εξελίσσεται σε βατερλό του Νίκου Παππά και μνημείο αδιαφάνειας της κυβέρνησης Τσίπρα.

«Αντί να δώσουν στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες τΝων τεσσάρων υπερθεματιστών, αρκούνται σε μια απλή δήλωσή τους ότι καλύπτουν το τίμημα που πλειοδότησαν για να λάβουν μια από τις τέσσερις άδειες» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Η διαφάνεια αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για τη μάχη κατά της διαπλοκής, με την οποία η κυβέρνηση αποδεικνύεται ότι είναι ένα και το αυτό» υποστηρίζει η Νέα Δημοκρατία και καλεί την κυβέρνηση και τον κ. Παππά να προσκομίσουν το σύνολο των στοιχείων της περιουσιακής κατάστασης των τεσσάρων υπερθεματιστών στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, από τα οποία να αποδεικνύεται η νομιμότητα της προέλευσης των χρημάτων τους.

«Αρκετά πια με τα αστεία. Κανείς δεν ανέχεται για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα οι πολίτες να μένουν στο σκοτάδι», καταλήγει η ανακοίνωση.

Απαντώντας στην κριτική που δέχεται, ο υπουργός Επικρατείας αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι η Νέα Δημοκρατία έχει εξαντληθεί στην προσπάθεια να ματαιώσει τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Τελικά το άνθος της ντροπής δεν ανθίζει ούτε στο Μοσχάτο, όπως δεν άνθιζε στη Συγγρού. Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και η ΝΔ καλά θα κάνει να το συνειδητοποιήσει» σημειώνει ο κ. Παππάς τονίζοντας ότι όλοι οι υποψήφιοι έχουν ασκήσει έως εξαντλήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα στη μέχρι τώρα διαδικασία.

«Η ΝΔ έχει εξαντληθεί στην προσπάθεια να ματαιώσει το διαγωνισμό που φέρνει 246 εκ. ευρώ στο δημόσιο ταμείο. Δεσμεύεται μάλιστα πως θα επιστρέψει τα χρήματα. Ας απαντήσει λοιπόν έστω και τώρα. Γιατί δεν έκανε διαγωνισμό τόσα χρόνια; Ας δεσμευτεί έστω και τώρα πως αναγνωρίζει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού», καταλήγει ο υπουργός Επικρατείας.

 

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτική

Ψηφίστηκε η Ελληνογαλλική Συμφωνία από τη Βουλή Ψηφίστηκε από την Ελληνική Βουλή κατά πλειοψηφία η Ελληνογαλλική Αμυντική Συμφωνία. Μετά από ονομαστική ψηφοφορία και με...

Πολιτική

Μπογδάνος – Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να λαμβάνει 158 ψήφους Η διαγραφή του Κ. Μπογδάνου από την Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας ήταν μία απόφαση...

Πολιτική

Στην διαγραφή του βουλευτή Ά Αθηνών Κωνσταντίνου Μπογδάνου από τη Νέα Δημοκρατία προχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έπειτα από τη χθεσινή ομιλία του στη...

Πολιτική

Η αύξηση των τιμών σε βασικά αγαθά αλλά και το ρεύμα έχει προβληματίσει ιδιαίτερα του πολίτες. Η αύξηση των τιμών σε συνδυασμό με τον...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC