Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ιστορία

Ενημερωτική συνάντηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων

ΠύρροςΗ ΙΒ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, σε συνεργασία με  το Αρχαιολογικό Ινστιτούτο Ηπειρωτικών Σπουδών και με την υποστήριξη της Εταιρείας των Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Ιωαννίνων, διοργανώνει την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013, ώρα 11.00 – 14.00, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων, αρχαιολογική και ενημερωτική συνάντηση με θέμα: Τόποι του Πύρρου,  στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της περιοδικής έκθεσης «Πύρρος Βασιλεύς Ηγήτωρ. Η Ήπειρος της Μεσογείου και της Οικουμένης».Πρόγραμμα:

Χριστίνα Μερκούρη, Προϊσταμένη της ΛΓ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων: Έμμεσες μαρτυρίες της παρουσίας του Πύρρου στην Αμβρακία.

Γιώργος Ρήγινος, Αν. Προϊστάμενος της ΛΒ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων: Η εποχή του Πύρρου στη Θεσπρωτία.

Χάρης Τσούγγαρης, Αρχαιολόγος της ΙΖ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων: Η μακεδονική φάλαγγα και οι εκδοχές της στην Ήπειρο και την Παιονία.

Ελένη Βασιλείου, Αρχαιολόγος της  ΙΒ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων:  Πύρρος Βασιλεύς Ηγήτωρ. Μια άλλη έκθεση.

Θα προηγηθεί ξενάγηση στην έκθεση. Είσοδος ελεύθερη.

Για Πληροφορίες:

Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων

Τηλ.: 2651001089, 01050, Fax: 265101052

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορία

Για πρώτη φορά κοινή έκθεση εκθεμάτων από πολλές συλλογές στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων. Η ΙΒ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων παρουσιάζει στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων...

Ιωάννινα

 Η ΙΒ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων έχει την ευχαρίστηση να σας προσκαλέσει στη συναυλία του κουιντέτου ξύλινων πνευστών «ΑΙΟΛΟΣ», σύνολο, υπό την αιγίδα  της...

Ιωάννινα

Ο Δήμος Ζίτσας και η  ΙΒ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων διοργανώνουν μουσική εκδήλωση στον αρχαιολογικό χώρο Πασσαρώνας στο λόφο Καστρί Μεγάλου Γαρδικίου, το...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC