Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ήπειρος

Επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη

Ιδιαίτερα αξιόλογα είναι τα αποτελέσματα των συναντήσεων και επαφών που είχε στην Κωνσταντινούπολη, αντιπροσωπεία του Δήμου Ιωαννιτών.

Στην αποστολή συμμετείχαν ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος, ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Νίκος Γκόλας, ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος της ίδιας επιτροπής Βασίλης Χήτος και ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Στέφανος Ζέρβας.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρόσκληση της Πανελλήνιας Ένωσης Καππαδοκικών Σωματείων και του Διοικητικού Συμβουλίου των Ανταλλαγέντων της Λωζάνης. Αποτέλεσε δε συνέχεια της προηγούμενης επίσκεψης με το Προεδρείο των Τουρκικών Αερογραμμών.

Κατά την παραμονή της αντιπροσωπείας του Δήμου στην Κωνσταντινούπολη πραγματοποιήθηκε μία σειρά συναντήσεων:

–        με τον Πρόεδρο της Π.Ε.Κ.Σ κ. Ισακίδη Θεοφάνη

–        με το Δ.Σ. του  Ιδρύματος  Ανταλλαγέντων Λωζάνης

–        με τον Οικουμενικό Πατριάρχη στο Πατριαρχείο

–        με τον Πρόεδρο και ανώτατα στελέχη των Τουριστικών Πρακτόρων Κων/πολης (TURSAB) και

–        με Εκπροσώπους των Τουρκικών Αερογραμμών.

Στόχος των επαφών και των συναντήσεων αυτών ήταν η ανάπτυξη της εξωστρέφειας της περιοχής μας , η ενημέρωση για τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια της απελευθέρωσης της πόλης και η προώθησή της ως έναν πολλά υποσχόμενο Τουριστικό προορισμό.

 

Στη συνάντηση που είχε η αντιπροσωπεία του Δήμου Ιωαννιτών με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Καππαδοκικών Σωματείων, συζητήθηκε ο προγραμματισμός για την διοργάνωση του Πανελλήνιου  Συνεδρίου των Καππαδοκών  στα Ιωάννινα, τον Σεπτέμβριο του 2013.

Κατά τις συζητήσεις που έγιναν με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Ανταλλαγέντων Λωζάνης, κατατέθηκε η πρόταση για συνδιοργάνωση παράλληλων εκδηλώσεων στα Ιωάννινα και Κωνσταντινούπολη αντίστοιχα πάνω σε θέματα πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Στην Κωνσταντινούπολη πραγματοποιήθηκαν τρεις  ακόμη ιδιαίτερα σημαντικές συναντήσεις.

Η πρώτη με τον Πρόεδρο των Τουριστικών πρακτόρων Κων/πολης TURSAB Basaran Ulusoy, η δεύτερη με τον Πρόεδρο των Τουριστικών πρακτόρων Κων/πολης TURSAB,  και τη Διευθύντρια Εμπορικών Σχέσεων Ela Atakan και η Τρίτη με το Γενικό Διευθυντή Μάρκετινγκ των Τουριστικών Αερογραμμών κ. Faruk Cizmecioglu

Με την Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων της Κων/πολης και τις  Τουρκικές Αερογραμμές συμφωνήθηκε να προγραμματιστεί αποστολή 30-35 ατόμων, αποτελούμενη από τουριστικούς πράκτορες , εκπρόσωπους των τουρκικών αερογραμμών και δημοσιογράφους, η οποία θα επισκεφτεί τα Ιωάννινα μέσα στον Ιανουάριο 2013 (αναμένονται λεπτομέρειες της επίσκεψης).

Επίσης αποφασίστηκε από την Turkish airlines η δημιουργία προωθητικού αφιερώματος για τα Ιωάννινα στο περιοδικό ‘SKYLIFE’  που εκδίδουν και παρέχουν εντός των αεροπλάνων στις πτήσεις τους. Το συγκεκριμένο περιοδικό έχουν τη δυνατότητα να ξεφυλλίσουν οι επιβάτες πτήσεων προς 287 προορισμούς του κόσμου.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρχική

Σήμερα αργά το απόγευμα έφυγε από τη ζωή ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ. Η κηδεία του Μωυσή Ελισάφ θα γίνει την Κυριακή στις 13:00...

Ιωάννινα

Το φαινόμενο της εγκατάλειψης κουταβιών και ενήλικων σκύλων έχει λάβει ραγδαία εξάπλωση. Σε επιδημία απανθρωπιάς εξελίσσονται τα περιστατικά με τις εγκαταλείψεις οικόσιτων ζώων και...

Ιωάννινα

Σε ολόκληρο τον κόσμο θα ταξιδέψουν εικόνες και δημοφιλή σημεία των Ιωαννίνων, μέσω της διάσημης εκπομπής του Τελ Αβίβ «Holy Land Uncovered». Η εκπομπή...

Ιωάννινα

Σε κανονική κυκλοφορία επανέρχεται από αύριο 1η Σεπτεμβρίου η οδός Ανεξαρτησίας. Το δίμηνο της μερικής πεζοδρόμησης ολοκληρώνεται. Στην επόμενη δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC