Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα
Καχριμάνης - έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου
Καχριμάνης - έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου

Ήπειρος

Ο Αλέξανδρος Καχριμάνης έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου

Αλέξανδρος Καχριμάνης – Έκανε σήμερα Την Πρώτη Δόση Του Εμβολίου

Το εμβολιαστικό πρόγραμμα συνεχίζεται και προχωρά σε όλο και νεότερες ηλικιακές βαθμίδες.

Στα Ιωάννινα έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά μέχρι και την 21η Απριλίου 43.099 εμβολιασμοί. Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν 29.591 εμβολιασμοί μόνο με την πρώτη δόση και 13.508 με την δέυτερη δόση.

Ο περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης έκανε σήμερα την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού. Με ανάρτηση του στην σελίδα του στο Facebook κοινοποίησε την στιγμή αυτή. Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στο νοσηλευτικό προσωπικό για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που κάνουν.

Σήμερα ήρθε η σειρά μου να κάνω την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του ΚΥ Ιωαννίνων, για την εξαιρετική οργάνωση και λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου. Θα ήθελα όμως να απευθύνω έκκληση και σε κάθε πολίτη να εμβολιαστεί, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρουμε να θωρακίσουμε την κοινωνία έναντι της πανδημίας και να ξαναπάρουμε τη ζωή στα χέρια μας! Η επιστήμη μας έκανε ένα μεγάλο δώρο, ανοίγοντας τον δρόμο για να τελειώσει το συντομότερο η μεγάλη αυτή περιπέτεια και μόνο ευγνώμονες πρέπει να αισθανόμαστε, αναφέρει στην ανάρτηση του ο περιφερειάρχης.

Οι εμβολιασμοί στην Ελλάδα

Αναφορικά με το εμβολιαστικό πρόγραμμα συνολικά στην χώρα, έχουν πραγματοποιηθεί 2.652.448 εμβολιασμοί. 1.876.019 αφορούν την πρώτη δόση. 776.429 αφορούν την δεύτερη δόση. Την Μεγάλη Τρίτη ανοίγει η πλατφόρμα για τους πολίτες άνω των 30 ετών. Το Σάββατο 24 Απρίλιου μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους οι πολίτες από 50 έως 54 ετών.

Στατιστικά δεδομένα εμβολιασμού

Δείτε ακόμα: Διαπεριφερειακές Μετακινήσεις Από 15 Μαΐου – Τι Ισχύει Το Πάσχα; Στο διάγγελμα του εχθές ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε τα μέτρα χαλάρωσης που θα ισχύσουν από τον επόμενο μήνα και σταδιακά.

“Αφού, λοιπόν, ο χρόνος είναι μαζί μας, έχουμε ανάγκη από ορατότητα και προοπτική. Από έναν σαφή, «οδικό χάρτη» για το επόμενο διάστημα. Γι’ αυτόν θα σας μιλήσω σήμερα. Η πανδημία στη χώρα μας δείχνει να σταθεροποιείται, έστω και σε υψηλά επίπεδα κρουσμάτων. 

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιωάννινα

O Νίκος Οικονομόπουλος έρχεται στα Ιωάννινα την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο ΕΗΜ – Φροντζου  Ο Νίκος Οικονομόπουλος, η Απόλυτη Φωνή, μετά από μία απίστευτη...

Ιωάννινα

50 χρόνια κλείνει φέτος ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στην ελληνική δισκογραφία!  Και τα γιορτάζει μαζί μας, με μια μεγάλη συναυλία – γιορτή στο Θέατρο Ε.Η.Μ...

Ιωάννινα

Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης στο θέατρο Φρόντζου στις 2 Σεπτεμβρίου, Σάββατο. Δημιουργικές διασκευές γεμάτες φαντασία και πάθος, καινούργια και παλιά τους...

Ιωάννινα

Oι ΜΕΛΙSSES με περισσότερα από 1500 live στο ενεργητικό τους αποδεικνύουν ότι το δυνατό τους χαρακτηριστικό παραμένει η επαφή τους με τον κόσμο. Το...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC