Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Διεθνή

Μέλανσον: Να δώσουμε ένα τέλος σε αυτή την προεδρική μοναρχία

Μέλανσον

«Είμαστε η επανάσταση του λαού κατά της προεδρικής μοναρχίας» δήλωσε εμφατικά ο Ζαν-Λικ Μελανσόν από την υπερυψωμένη εξέδρα στην Πλατεία της Δημοκρατίας, μπρος στο πυκνό πλήθος, ενώ πίσω του κυμάτιζαν σημαίες, ανάμεσα και η ελληνική, αλλά  και πανό.

Η συγκέντρωση στο Παρίσι κέρδισε το στοίχημα της συμμετοχής, καθώς ξεπέρασε τις αρχικές προσδοκίες των διοργανωτών, οι οποίοι ανέμεναν γύρω στις 80.000 κόσμο. Η πλατεία της Δημοκρατίας ήταν κατάμεστη και υπολογίζεται ότι είχε πάνω από 130.000 άτομα.

«Να δώσουμε ένα τέλος σε αυτή την προεδρική μοναρχία που ανέπτυξε στενή σχέση με τους ισχυρούς του χρήματος, τους υπηρέτες του χρήματος, που έχουν διαλύσει τις δημόσιες υπηρεσίες» δήλωσε, υπογραμμίζοντας ότι ήλθε η ώρα να περάσει η Γαλλία στην 6η Δημοκρατία, αλλάζοντας το Σύνταγμα.

Μιλώντας κάτω από το γιγάντιο μπρούτζινο άγαλμα της Δημοκρατίας, ο Ζαν-Λικ Μελανσόν ενθουσίασε το συγκεντρωμένο πλήθος με τη ρητορική του. Στην πρώτη γραμμή  με τον Ζαν Λικ Μελανσόν η Ζωή Κωνσταντοπούλου συμμετείχε σήμερα το απόγευμα, στη μεγάλη πορεία από την πλατεία της Βαστίλλης στην πλατεία της Δημοκρατίας.

 

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτική

Στις πρόσφατες συναντήσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι, με τον πρόεδρο της L’ Oreal Ζαν-Πολ Αγκόν και εκπροσώπους της Rotschild, αναφέρεται δημοσίευμα της...

Πολιτική

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό τον οποίο και κατηγόρησε πως κάνει «μεγάλη ζωή στην πλάτη των Ελλήνων» εξαπέλυσε ο Βασίλης Κικίλιας θέτοντας...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC