Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

TV

Με ταινία το φινάλε των peaky Blinders!

Ο Στίβεν Νάιτ, δημιουργός του Peaky Blinders, αποκάλυψε πως η διάσημη σειρά θα ολοκληρωθεί με ταινία, που θα ακολουθήσει τον τελευταίο κύκλο. 

Όλοι οι λάτρεις της σειράς περίμεναν πως και πως τα νέα για την 6η σεζόν. Τίποτα όμως δεν προμήνυε την είδηση αυτή. Ταινία Peaky Blinders για φινάλε! Ο Νάιτ ανέφερε χθες Δευτέρα πως η έκτη σεζόν θα είναι η τελευταία αλλά «η ιστορία θα συνεχιστεί σε άλλη φόρμα».

Μιλώντας στο Deadline ο Νάιτ είπε: «το σχέδιό μου από την αρχή ήταν τα τελειώσει το Peaky Blinders με μία ταινία».   «Αυτό θα συμβεί», δήλωσε και ανέφερε πως ο κορωνοϊός «άλλαξε τα σχέδια μας» χωρίς ωστόσο να δώσει παραπάνω εξηγήσεις. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το BBC η τελευταία σεζόν ξεκινάει και πάλι μετά από καθυστερήσεις στην παραγωγή εξαιτίας του κορωνοϊού. Ο Νάιτ προειδοποίησε ακόμη, πως κατά την έκτη σεζόν οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς θα αντιμετωπίσουν ακραίους κινδύνους.  

Το 2018 ο Νάιτ είχε δηλώσει πως φιλοδοξούσε κλείσει τη σειρά με τον ήχο της σειρήνας που σήμανε το 1939 στο Μπέρμιγχαμ κατά τη διάρκεια της «πρώτης αεροπορικής επιδρομής» συμπληρώνοντας πως «θα χρειαστούν τρεις ακόμη σεζόν για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο». Πλέον φαίνεται πως η ταινία θα αντικαταστήσει το σχέδιό του για την έβδομη σεζόν.   Ο Νάιτ είχε αποκαλύψει ότι στο παρελθόν είχαν υπάρξει συζητήσεις για την κινηματογραφική μεταφορά της σειράς. 

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC