Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα
Νέα Σμύρνη ξυλοδαρμός πολίτη
Νέα Σμύρνη ξυλοδαρμός πολίτη

Κοινωνία

Νέα Σμύρνη Σε διαθεσιμότητα αστυνομικός για ξυλοδαρμό πολίτη

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο ανθυπαστυνόμος στη Νέα Σμύρνη για τον ξυλοδαρμό του πολίτη την Κυριακή. Γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τις εξαγριωμένες αντιδράσεις του λαού.

Το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε να θέσει σε διαθεσιμότητα τον αστυνομικό της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Ο αστυνομικός σύμφωνα και με βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας, ξυλοκόπησε πολίτη κατά τη σύλληψή του την Κυριακή στην Π. Καρύλλου στη Νέα Σμύρνη σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες.

Επισήμως, η σχετική απόφαση δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

Ήδη από το βράδυ της ίδιας ημέρας η ΕΛΑΣ είχε ανακοινώσει πως «σχετικά με βίντεο που έχουν αναρτηθεί σε διάφορες ιστοσελίδες και εμφανίζουν αστυνομικούς να συμπλέκονται με πολίτες έχει διαταχθεί Διοικητική Έρευνα». Ενώ και την επομένη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδης, είχε ξεκαθαρίσει πως «η αστυνομική βία δεν δικαιολογείται. Είμαστε απόλυτοι σε αυτό» και πως θα ολοκληρωθεί σύντομα η έρευνα, ώστε να αναδειχθούν και να αποδοθούν πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες.

Τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη με τον ξυλοδαρμό του πολίτη αλλά μετέπειτα και του αστυνομικού απασχόλησαν και τον διεθνή τύπο.

Νέα Σμύρνη ξυλοδαρμός διεθνή μέσα

Εκτενή είναι τα δημοσιεύμαστα σε στα διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφορικά με τα χθεσινά επεισόδια της Νέας Σμύρνης. Στις ανταποκρίσεις τονίζεται πως «οι ελληνικές αρχές ξεκίνησαν έρευνα για ισχυρισμούς υπέρμετρης αστυνομικής βίας μετά από συγκρούσεις στην Αθήνα», σύμφωνα με το ABC.

Το δίκτυο αναφέρει πως οι απόψεις για το τι πραγματικά συνέβη «αποκλίνουν». Kαθώς «σε ανακοίνωση, η αστυνομία ανέφερε ότι μια περιπολία αστυνομικών με μοτοσυκλέτες πήγε στο προάστιο της Νέας Σμύρνης στην κεντρική πλατεία λίγο πριν τις 3 μ.μ. Κυριακή. Για να διερευνήσει «πολλαπλές αναφορές» παραβιάσεων των μέτρων lockdown. Ανέφερε ότι δέχθηκαν επίθεση από ομάδα 30 ατόμων, ενώ τραυματίστηκε ένας αστυνομικός».

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρθρα & Απόψεις

«Βομβαρδισμένοι» από τα νέα της επικαιρότητας, που αφορούν τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στη Νέα Σμύρνη, όλοι οι άνθρωποι προβληματίζονται έντονα και εκφράζονται ανάλογα....

Άρτα

Μάρτυρες ενός σκληρού περιστατικού έγιναν μαθητές και εκπαιδευτικοί σε Λύκειο της Άρτας.  Μαθήτρια από άλλο γυμνάσιο – της τρίτης τάξης- επισκέφθηκε το σχολείο και...

Άρτα

Πληροφορήθηκα ότι έφτασε και στο Νοσοκομείο της Άρτας το έγγραφο της ονομαστικής καταγραφής των υπαλλήλων που υπηρετούν σε θέσεις ΔΕ Οδηγών Ασθενοφόρων και ΔΕ...

Εκπαίδευση

Τη συμπαράστασή του στον αγώνα που δίνει η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου καθώς και των διοικητικών υπαλλήλων του να μην περάσει το μέτρο της διαθεσιμότητας...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC