Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα
πέθανε 65χρονη 20 λεπτά μετά τον εμβολιασμό της
πέθανε 65χρονη 20 λεπτά μετά τον εμβολιασμό της

Κοινωνία

Πέθανε 65χρονη λίγο μετά τον εμβολιασμό

Πέθανε 65χρονη Λίγο Μετά Τον Εμβολιασμό σε Κέντρο Υγείας στο Ίλιον

Η 65χρονη πήγε για το προγραμματισμένο ραντεβού εμβολιασμού στο κέντρο υγείας στο Ίλιον. Μετά τον εμβολιασμό ο εκάστοτε εμβολιασμένος πρέπει να παραμείνει στο εμβολιαστικό κέντρο για τυχούσες παρενέργειες.

Καθώς η γυναίκα πήγαινε να φύγει αισθάνθηκε αδυναμία και έκατσε σε ένα παγκάκι. Ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιοι στο Κέντρο Υγείας και μετέφεραν την γυναίκα πίσω στο Κέντρο Υγείας. Δυστυχώς εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος της γυναίκας. Η 65χρονη πέθανε μόλις 20 λεπτά μετά τον εμβολιασμό.

Δείτε ακόμα: Εμβολιασμοί Ελλάδα – Ισραήλ, συγκριτική μελέτη

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό και οι ειδικοί θα εξετάσουν το ζήτημα για να διαπιστώσουν ποια ήταν ακριβώς τα αίτια του θανάτου και κατά πόσο οφείλεται στον εμβολιασμό. Η 65χρόνη είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου AstraZeneca.

Διαβάστε ακόμα

Αναστολή Μαρτίου – Πότε Θα Γίνει Η Πληρωμή των 534 ευρώ στους εργαζόμενους

Η αναστολή Μαρτίου αναμένεται να κατατεθεί στους λογαριασμούς των εργαζομένων τον Απρίλιο, πρόκειται για την πληρωμή των 534 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου θα έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή των αναστολών. Ωστόσο έχει δημιουργηθεί προβληματισμός καθώς πολλές επιχειρήσεις ανησυχούν πως οι εργαζόμενοι δεν θα λάβουν την αποζημίωση ειδικού σκοπού μετά το πλαφόν που τέθηκε. Υπάρχουν πλέον προϋποθέσεις τζίρου για τις επιχειρήσεις.

Δείτε ακόμα: Άνοιγμα Αγοράς, Διαδημοτικές Μετακινήσεις, Χαλάρωση Μέτρων

Διαβάστε ακόμα

Παράταση Μέτρων Στήριξης Επιχειρήσεων Και Εργαζομένων

Παράταση μέτρων στήριξης επιχειρήσεων και εργαζομένων και για τον μήνα Απρίλιο. Τα μέτρα είναι ύψους 1 δις ευρώ. Ανακοινώθηκαν από τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και τον υπουργό Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη.

Περιλαμβάνονται τα μηδενικά ενοίκια Απριλίου για τις κλειστές επιχειρήσεις και τα μειωμένα για τις πληττόμενες. Παροχή διπλής αποζημίωσης στους ιδιοκτήτες ακινήτων για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο. Πάγωμα των επιταγών για 30 ημέρες. Καταβολή του επιδόματος 534 ευρώ σε εργαζομένους σε κλειστές και πληττόμενες επιχειρήσεις. Επέκταση του προγράμματος ΣΥΝ-Εργασία μέχρι τον Ιούνιο. Παράταση των επιδομάτων ανεργίας που λήγουν τον Μάρτιο για δύο μήνες. Επίδομα καλλιτεχνών Μαρτίου κ.α.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινωνία

Κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να μην τεθεί σε ισχύ το μέτρο του υποχρεωτικού rapid για όλους για...

Κοινωνία

Σύμφωνα με όσα ενέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά οι εμβολιασμένοι θα πρέπει εκτός από το πιστοποιητικό εμβολιασμού να επιδεικνύουν και...

Αρχική

Τα νέα μέτρα για τα πιστοποιητικά – ποια λήγουν σήμερα; Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ με τα νέα μέτρα. Θα έχει ισχύ από 13 Δεκεμβρίου μέχρι...

Κοινωνία

Ιωάννινα 2.051 δόσεις εμβολίου χορηγήθηκαν σε 1 μέρα. Οι εμβολιασμοί τρίτης δόσης αυξάνονται διαρκώς. Οι 1.740 από τις 2.051 αφορούν την 3η, αναμνηστική δόση....

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC