Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα
τέλος σε click away
τέλος σε click away

Κοινωνία

Τέλος σε click away και click inside στις 15 Μαΐου

Τέλος Σε Click Away Και Click Inside Στις 15 Μαΐου

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του γενικού Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Παναγιώτη Σταμπουλίδη, από τις 15 Μαϊου θα μπορούμε κανονικά να πραγματοποιούμε τις αγορές μας στα εμπορικά καταστήματα χωρίς περιορισμούς και ραντεβού.

Στις 14 Μαΐου δήλωσε χαρακτηριστικά δίνεται τέλος σε click away και click inside, σε ραδιοφωνική συνέντευξη στο Θέμα.

«Δεν θα υπάρχει αυτή η διαδικασία στις 15», είπε διευκρινίζοντας, ωστόσο, ότι οι περιορισμοί για τον αριθμό των πελατών θα μας συνοδεύουν για πολύ καιρό ακόμα.

Αναφορικά με το τρίωρο που διαθέτουν οι καταναλωτές δεν πρόκειται προς το παρόν να ληφθεί κάποια απόφαση. Οι περιορισμοί στον αριθμό των πελατών θα υπάρχουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε πως το απόγευμα αναμένουμε τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τις επόμενες κινήσεις αναφορικά με το άνοιγμα δραστηριοτήτων της οικονομίας. Οι αποφάσεις που θα ανακοινωθούν, πρέπει πρώτα να πάρουν την έγκριση από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων.

Τα επόμενα βήματα που αφορούν το άνοιγμα οικονομικών κλάδων σχετίζονται κυρίως με τον πολιτισμό και τον τουρισμό. Όπως ήδη γνωρίζουμε η επίσημη ημερομηνία εκκίνησης του τουρισμού ορίστηκε στις 14 Μαΐου.

Ποιοι κλάδοι επανεκκινούν

Πιο συγκεκριμένα, με τα έως τώρα στοιχεία γνωρίζουμε πως το άνοιγμα των μουσείων θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου. Ακολούθως αναμένουμε να μας ανακοινώσουν την επέκταση του ωραρίου απαγόρευσης μετά τις 23:00.

Μέγαλο προβληματισμό έχει προκαλέσει η παραμονή των παιδικών σταθμών σε αναστολή. Το άνοιγμα των παιδικών σταθμών ενδέχεται να πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου. Τέλος η επαναλειτουργία των θεάτρων και η διοργάνωση συναυλιών σε εξωτερικούς χώρους θα επιτραπεί στις 28 Μαΐου.

Αναμένουμε τις σχετικές δηλώσεις της κυβέρνησης το απόγευμα.

Δείτε ακόμα: Θεσσαλονίκη: Στη Φυλακή Για Βιασμό Της Θετής Του Κόρης

Συνελήφθη 47χρονος και έχει οδηγηθεί στη φυλακή για βιασμό στην Σταυρούπολη. Έχει προφυλακιστεί για και θα οδηγηθεί στην ανακρίτρια για τον βιασμό της ανήλικης θετής του κόρης για δύο συναπτά έτη.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρθρα & Απόψεις

Η ραγδαία αύξηση των τιμών στα βασικά προϊόντα των σούπερ μάρκετ καθιστά δύσκολη την επιβίωση του μέσου ελληνικού νοικοκυριού. Το καλάθι του νοικοκυριού ολοένα...

Κοινωνία

Κικίλιας για τον τουρισμό στην Ελλάδα Kαταλύτης για την επιτάχυνση της ελληνικής οικονομίας είναι ο τουρισμός, τονίζει σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός...

Πολιτική

Υπουργός Πολιτικής Προστασίας o Στυλιανίδης, Τουρνας υφυπουργός Η δημιουργία του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης ήταν μία απόφαση του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη. Ποιος...

Ιωάννινα

Τουρισμός – Ψηφιακή Καμπάνια Προβολής Των Ιωαννίνων Τουρισμός – Ένα ισχυρό αποτύπωμα, ειδικά στην εσωτερική αγορά, άφησε η πρώτη ψηφιακή καμπάνια προβολής των Ιωαννίνων...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC