Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα
Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή για τον βιασμό της θετής του κόρης
Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή για τον βιασμό της θετής του κόρης

Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή για βιασμό της θετής του κόρης

Θεσσαλονίκη: Στη Φυλακή Για Βιασμό Της Θετής Του Κόρης

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 47χρονος και έχει οδηγηθεί στη φυλακή για βιασμό στην Σταυρούπολη. Έχει προφυλακιστεί για και θα οδηγηθεί στην ανακρίτρια για τον βιασμό της ανήλικης θετής του κόρης για δύο συναπτά έτη.

Ο 47χρονος απολογήθηκε και δήλωσε ότι είναι αθώος. Αρνήθηκε την οποιαδήποτε κατηγορίας εις βάρος του. Σχετικά με κάποια μηνύματα ερωτικού περιεχομένου προς την ανήλικη που βρέθηκαν στην κινητή συσκευή του 47χρονου, δήλωσε πως τα έστειλε η κοπέλα από το κινητό του προς το δικό της με απώτερο σκοπό να τον ενοχοποιήσει.

Ωστόσο παρά τις προσπάθειες να πείσει την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα, οι ισχυρισμοί δεν τους έπεισαν. Έτσι έκριναν ομόφωνα πως πρέπει να φυλακιστεί προσωρινά.

Η ίδια η κοπέλα προέβη σε καταγγελία του 47χρονου στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης. 

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, ο 47χρονος πατριός της, τουλάχιστον από το 2019, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, χωρίς τη συναίνεσή της, κάτι που αποπειράθηκε να πράξει εκ νέου ανήμερα του Πάσχα. Έτσι λοιπόν η κοπέλα αποφάσισε ενήλική πια (18 χρονών) να πάρει τον δικαστικό δρόμο.

Κατά την ίδια καταγγελία, η μητέρα δεν γνώριζε το παραμικρό για τον εφιάλτη που η κόρη της περνούσε. Επομένως δεν υπάρχει κάποιου είδους συναίνεση στις πράξεις του 47χρονου από την μητέρα. Και όπως τόνισε η ίδια είχε πλήρη άγνοια και βρέθηκε μπροστά σε ένα σοκ.

Η σωρεία καταγγελιών της προηγούμενης περιόδου και το κίνημα me too έδωσαν βήμα και κίνητρο σε πολλούς ανθρώπους να μιλήσουν για τέτοιου είδους βιώματα. Όχι μόνο διάσημοι αλλά και άσημοι πλέον μιλούν ξεκάθαρα για βίαιες πράξεις που έχουν υποστεί. Η βία μπορεί να προέρχεται από τον οικογενειακό, τον επαγγελματικό αλλά και τον φιλικό κύκλο.

Πηγη: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε ακόμα: Με Ασθενοφόρο Μεταφορά Παράνομων Μεταναστών

Μέχρι και ασθενοφόρο επιστράτευσαν για να μεταφέρουν παράνομα μετανάστες οι δύο δράστες. Μάλλον θα πρόκειται για ειδική περίπτωση… η οποία μπορεί να προκύψει από την ανάκριση.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινωνία

Παραπομπή Φιλιππίδη σε δίκη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες Η υπόθεση του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη εκκρεμεί ακόμα. Ο ηθοποιός βρίσκεται στις φυλακές Τρίπολης...

Κοινωνία

Σε δύο συλλήψεις προέβησαν στη Θεσσαλονίκη για βιασμό ανήλικης αλλοδαπής. Δύο αλλοδαπούς, 36χρονο και 31χρονη, συνέλαβαν την Τρίτη αστυνομικο του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της...

Κοινωνία

Μία υπόθεση η οποία παρέμεινε για αρκετό διάστημα σε παύση επανήλθε στο προσκήνιο. Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού,...

Κοινωνία

Συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης προσήχθη στην ανακρίτρια ο Δημήτρης Λιγνάδης για να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί. Έτσι είναι πιθανό η απολογία να δοθεί αύριο,...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC